Allvarlighets skala:  
  (99/100)

Ta bort viruset Orgasm@india.com (Borttagningsinstruktioner)

av Olivia Morelli - - | Typ: Gisslanprogram

Orgasm@india.com ransomware är ute efter dina pengar

Ytterligare ett ransomware med löjligt namn har lanserats och denna gång heter det Orgasm@india.com. Vi har ingen aning om vad utvecklarna av detta virus menade med att skapa ett sådant e-postkonto för kontakt med sina offer, men det verkar definitivt som att utpressning ger dem tillfredsställelse. Enligt vår forskning, tillhör Orgasm@india.com ransomware XTBL-virusen, vilka inkluderar en mängd svårstoppade ransomware-virus som alla märker filer med en specifik filändelse. Det virus som denna artikel behandlar lägger till filändelsen <offrets ID>.Orgasm@india.com.xtbl. Dessutom krypterar viruset filerna med en stark algoritm som gör dem oåtkomliga. Detta skadliga program modifierar filerna på en strukturell nivå och de kan endast återställas till sin ursprungliga form med hjälp av en unik dekrypteringsnyckel, vilken viruset tar bort från offrets dator så fort krypteringen är avslutad (nyckeln skickas till bedragarnas ledningsservrar). 
The wallpaper set by Orgasm@india.com virus

Orgasm@india.com ransom är tystlåtet; det ersätter skrivbordsbilden med en bild som visar endast några fåtal meningar med information och uppmanar endast offret att skriva till Orgasm@india.com för mer information. Vi antar att nätbrottslingarna försöker att tala individuellt med varje offer för att kunna förhandla och tjäna så mycket pengar som möjligt. De uppmanar offren att överföra lösensumman via ett Bitcoin-konto för att förbli anonyma. Vi rekommenderar starkt att INTE betala, för du vet inte om de kommer att ge dig dekrypteringsnyckeln eller inte. Att skicka pengar till kriminella innebär att förlora pengar och att du riskerar att inte få något tillbaka. Därför rekommenderar vi dig att ta bort Orgasm@india.com-virus och återställa filerna med hjälp av en säkerhetskopia (om du har en sådan). Du kan ta bort Orgasm@india.com med ett antisabotageprogram såsom Reimage Reimage Cleaner eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Dessa program kan effektivt upptäcka alla skadliga program och filer och omedelbart ta bort dem för att göra dina dator intakt igen.

Hur sprids detta ransomware?

Orgasm@india.com ransomware sprids som en trojan. Det betyder att viruset låtsas vara något som det inte är; till exempel kan du få ett mejl från bedragarna som innehåller en skadlig bilaga med namnet ”Faktura” (Eng: ”Invoice”) eller ”Telefonräkning” (Eng: ”Phone bill”). En sådan bilaga kan verka säker vid första anblick, men även om det är ett dokument, kan det innehålla en skadlig kod eller helt enkelt dölja en filändelsen (.exe). Om du öppnar bilagan, aktiveras viruset som börjar att kryptera dina filer och skickar ut ett skrämmande meddelande om att dina filer har krypterats och att hackarna vill ha en lösensumma. Även om detta är det mest banala sättet att sprida sabotageprogram, är det chockerande nog mycket effektivt. Det finns andra spridningsmetoder, såsom skadlig annonsering eller exploit kits, vilka är svårare att planera och genomföra, men mer erfarna virusutvecklare lyckas att använda dessa metoder och till och med sprida sabotageprogram via legitima webbsidor. Sådana här attacker kan endast stoppas med hjälp av ett uppdaterat antisabotageprogram. 

Min dator har infekterats, vad ska jag göra nu?

Om dina filer har krypterats, vill du naturligtvis återställa dem. Vi är dock rädda att detta kanske inte är möjligt, särskilt om du inte har några säkerhetskopior av din data. Om du inte har några kopior och om du inte tänker betala lösensumman, ska du ta bort Orgasm@india.com-viruset så fort som möjligt. Detta kan du göra med ett antisabotageprogram, men i vissa fall går detta inte att öppna eftersom viruset blockerar det. Därför ska du använda nedanstående instruktioner för att ta bort Orgasm@india.com.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage Cleaner Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Reimage Cleaner, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Reimage Cleaner is recommended to remove virus damage. Free scanner allows you to check your system for damaged and corrupted files. If you need to fix them, you may need to purchase the licensed version of Reimage Reimage Cleaner.

Manuell Orgasm@india.com Borttagningsguide för virus:

Ta bort Orgasm@india.com med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort Orgasm@india.com

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner Reimage Reimage Cleaner eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av Orgasm@india.com

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Ta bort Orgasm@india.com med System Restore

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Command Prompt från listan Välj 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Command Prompt i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Återställ dina systemfiler och inställningar
  1. När fönstret Command Prompt dyker upp så skriver du in cd restore och klickar Enter. Skriv in 'cd restore' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  2. Skriv nu in rstrui.exe och tryck på Enter igen.. Skriv in 'rstrui.exe' utan citationstecken och tryck 'Enter'
  3. När ett nytt fönster dyker upp klickar du på Next och väljer en återställningspunkt från innan infiltrationen av Orgasm@india.com. Efter att ha gjort det klickar du på Next. När fönstret 'System Restore' dyker upp så väljer du 'Next' Välj din återställningspunkt och klicka 'Next'
  4. Klicka nu på Yes för att starta systemåterställningen. Klicka på 'Yes' och starta systemåterställningen
  Så fort du har återställt ditt system till ett tidigare stadium, ladda ner och skanna din dator med Reimage Reimage Cleaner och se till att borttagningen av Orgasm@india.com lyckas.

Bonus: Återställ din data

Guiden ovan ska hjälpa dig att ta bort Orgasm@india.com från din dator. För att återställa dina krypterade filer, rekommenderar vi dig att använda en detaljerad guide utfärdad av utanvirus.se-säkerhetsexperter

Om dina filer är krypterade genom Orgasm@india.com, finns flera sätt att återställa dem

Rädda dina filer med Data Recovery Pro

Dessvärre finns inget dekrypteringsprogram som är särskilt utvecklat för detta ransomware. Men vi tror att Data Recovery Pro är ett mycket bra alternativ till ett sådant och att det kan lyckas återställa i alla fall några av dina filer. Följ bara nedanstående instruktioner för att se om det kan dekryptera dina filer: 

 • Ladda ner Data Recovery Pro;
 • Följ anvisningarna i Installation av Data Recovery och installera programmet på din dator
 • Öppna det och skanna din dator efter filer som är krypterade genom Orgasm@india.com-ransomware;
 • Återställ dem

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från Orgasm@india.com och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-orgasmindia-com-ransomware-virus.html

Borttagning guider på andra språk