OMNIBOX.EXE förklarad

Generell information om OMNIBOX.EXE:

OMNIBOX.EXE är ett misstänkt körbart program som är relaterat till SuperNet Technology Co., Limited Company.  Det är kompatibelt med operativsystemet Windows. Vänligen notera att detta program är väldigt opålitligt och att det kan ockupera din dator utan att be om tillåtelse. Det är känt att OMNIBOX.EXE är i version 1.0.0.0. Detta program tros vara associerat med webbläsarkaparen Omniboxes.com. Denna luriga sökmotor spridits aktivt ända sedan den skapades, och vårt supportlag har mottagit hundratals klagomål om viruset Omniboxes.com.

Filen OMNIBOX.EXE startar sig själv automatiskt varje gång datorn startar. Man tror att det är just detta program som genomför förändringar av webbläsarinställningar och ställer in sökwebbsidan Omniboxes som din startsida. Om du har märkt att alla dina webbläsare har Omniboxes.com som sin förvalda sida bör du därför veta att OMNIBOX.EXE körs i ditt system. Ovan nämnda program kan orsaka diverse problem för säkerhetssystemet i din PC, så du bör ignorera dess existens och ta bort det direkt efter att du upptäckt det.

Hur du undviker kapning av OMNIBOX.EXE:

Den körbara filen OMNIBOX är ett kontinuerligt potentiellt oönskat program (PUP). Det distribueras via en obskyr installationsmetod vid namn ”bundling”. För att undvika att installera bundlade mjukvarupaket måste du ladda ner och installera nya program väldigt försiktigt. Den huvudsakliga regeln är att undvika att installera flera program istället för det du valt, eller att välja nedladdningssida mer noggrant – du bör alltid ladda ner program från officiella, pålitliga och legitima webbsidor. Vidare är det starkt rekommenderat att installera gratisprogram med hjälp av Avancerad eller Anpassad installation, för att sedan välja bort okända erbjudanden om bonusappar.

Ta bort denna lömska mjukvara från ditt system:

Om du lagt märke till misstänkta förändringar och att webbsidan OmniBoxes.com plötsligt dykt upp som din startsida, sida vid ny flik och sökmotor, betyder det att OMNIBOX.EXE har genomfört dessa ändringar. Vi rekommenderar inte att behålla detta bluffprogram på din dator, och vi rekommenderar även att du inte söker efter data genom den eftersom den kan orsaka oväntade OmniBoxes-omdirigeringar till möjligtvis farliga sidor. Vi rekommenderar att du använder SpyHunter eller en annan profesionell spionprogramsborttagare för att ta bort OMNIBOX.EXE från ditt system.

dom - status filen:
farlig fil
Utanvirus.se forsknings center samlar ihop och granskar alla information som är relaterad till OMNIBOX.EXE. Vi ställer frågor om den här filen är skadlig, vilka filnamn som används av viruset och liknande frågor. Vi tar ett beslut om hur säker filen är beroende på våra efterforskningar. FARLIG FIL betyder att filen utgör ett hot till din dator. Använd råden nedanför.
råd:
Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
mer än 40 000 000 nedladdningar!
SpyHunter är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.

Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Borttagning guider på andra språkMjukvara
Filer
Gilla oss på Facebook