Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort omdirigeringar från Search.eshield.com

12

Vad är Search.eshield.com?

Search.eshield.com från Tightrope Interactive är en sökmotor som aktivt har spridits på internet. Den kan laddas ner från sin officiella webbsida eller installeras tillsammans med den gratis mjukvaran eShield. Eftersom det är ett legitimt verktyg är det fritt fram att använda det. Notera dock att det kan lura dig att ändra startsida och förvald sökmotor utan att ens veta om det. Säkerhetsexperter har redan börjat kalla Search.eshield.com för webbläsarkapare och/eller potentiellt oönskat program (PUP), så du bör tänka två gånger innan du använder det.

Utvecklarna av programmet eShield hävdar att det är ”ett säkerhetsverktyg för webbläsare som erbjuder skydd från skadliga sidor och identifierar hot när man söker och surfar på webben. Var säker på att du är säker med eShields inbyggda riskindikator och anonyma surfning.” Vi kan inte hävda att det inte är kapabelt att göra detta, men det kan lura dig att använda Search.eshield.com. Det kan vara farligt eftersom det kan marknadsföra tvivelaktiga tredjepartssidor genom att visa ändrade sökresultat. Denna sökmotor är kompatibel med alla populära webbläsare, inklusive Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer, men den kan även installera ett flertal hjälpobjekt i dem. Vidare kan det blockera dina försök att ändra tillbaka dessa inställningar. Om du vill undvika omdirigeringar från Search.eshield.com till tvivelaktiga tredjepartssidor bör du leta efter en annan sökmotor. För att förhindra att skadeprogram och andra virus komer in bör du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom SpyHunter. Detta program kan även hjälpa dig att ta bort webbläsarkaparen Search.eshield.com från din dator tillsammans med alla dess komponenter, inklusive hjälpobjekt för webbläsare, vilka vi nämne tidigare i inlägget.

SearchEshield

Hur kan Search.eshield.com kapa min dator?

Search.eshield.com är en webbläsarkapare som kan ta över din webbläsare bakom din rygg och sedan lura dig att besöka webbsidor som du normalt sett inte skulle besöka. I de flesta fall kan det omdirigera dig till okända onlinebutiker, sidor som erbjuder tjänster eller installera tvivelaktiga tjänster. Ha i åtanke att inga av webbsidorna som Search.eshield.com omdirigerar till bör litas på, på grund av den höga risken för potentiellt oönskade program eller till och med skadliga infektioner. Föresten, såna här och liknande insticksprogram kan sakta ner systemet, göra det sårbart, leverera sponsrade annonser, bevaka användare och så vidare. Därför är det rekommenderat att hålla sig till pålitliga och välkända sökmotorer, såsom Google, Bing eller Yahoo. För att undvika misstänkt webbläsarkapning ska du vara försiktig när du installerar gratisprogram eftersom de tenderar att vara fyllda med ytterligare komponenter, såsom add-ons, insticksprogram, verktygsrader och tillägg. Väl inne kan sådana komponenter visa sig vara annonsprogram eller webbläsarkapare. Därför rekommenderar vi att du väljer Avancerad eller Anpassad installation när du beslutar att installera gratisprogram, samt att du inte accepterar att installera något förutom det program du vill ha.

Hur tar jag bort viruset Search.eshield.com?

Vill du veta hur man tar bort kaparen Search.eshield.com från sin dator? Följ då guiden som vi tillhandahåller nedan:

 

Du kan ta bort Search.eshield.com automatiskt med hjälp av ett av dessa program: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Omdirigeringar från Search.eshield.com, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas för att avinstallera Omdirigeringar från Search.eshield.com. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren SpyHunter.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av SpyHunter.

Om du beslutat att välja ett annat antispionprogram ska du avinstallera SpyHunter från din dator.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera Omdirigeringar från Search.eshield.com. 

Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Omdirigeringar från Search.eshield.com (2015-09-19)
Reimage
Vi har testat Reimage's effektivitet vid brottagning av Omdirigeringar från Search.eshield.com (2015-09-19)
Omdirigeringar från Search.eshield.com ögonblicksbild
Omdirigeringar från Search.eshield.com ögonblicksbild
Snabbmeny: Manuell Search.eshield.com Borttagningsguide för omdirigeringar
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Search.eshield.com från system med Windows 7 / Vista / XP

 • Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs).

Ta bort Search.eshield.com från system med Windows 10 / Windows 8

 • Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program.
Avinstallera Search.eshield.com och relaterade program
 • Leta här efter Search.eshield.com eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 • Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar.
Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall' Ta bort Search.eshield.com från Windows genvägar
 • Högerklicka på genvägen för Mozilla Firefox och välj Properties.
Högerklicka på webbläsarens ikon och välj 'Properties'
 • Gå till fliken för Shortcut och titta i fältet Target. Radera skadliga URL-adresser som är relaterade till ditt virus.
Välj fliken 'Shortcut' och radera 'http://isearch.babylon.com...' eller andra misstänksamma URL-adresser

Upprepa stegen som ges ovan med alla dina webbläsares genvägar, inklusive Internet Explorer och Google Chrome.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Search.eshield.com från system med Mac OS X

Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications.

Klicka på 'Go' och välj 'Applications'

Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter Search.eshield.com eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash.

Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Search.eshield.com från Internet Explorer (IE)

Ta bort farliga add-ons
 • Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons.
Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 • Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Search.eshield.com och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable:
Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable' Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 • Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar.
Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar Återställ Internet Explorer
 • Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 • Välj här Reset.
 • I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Search.eshield.com.
Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Search.eshield.com från Mozilla Firefox (FF)

Ta bort skadliga tillägg
 • Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions.
Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 • Välj här Search.eshield.com och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa.
Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Klicka på menyn (övre högra hörnet), välj Options General.
 • Radera här skadliga URL-adresser och skriv in en föredragen webbsida, eller klicka Restore to default.
 • Klicka OK för att spara dessa ändringar.
När du är i fliken 'General' så ska du radera skadliga URL-adresser från sektionen 'Home Page' eller klicka på knappen 'Restore to Default'. Klicka på 'OK' för att spara ändringarna Återställ Mozilla Firefox
 • Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information.
Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 • Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Search.eshield.com.
Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Search.eshield.com från Google Chrome

Radera skadliga insticksprogram
 • Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions.
Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 • Välj här Search.eshield.com och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa.
Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen Ändra din startsida och föredragna sökmotor om de ändrats av ditt virus
 • Klicka på menyikonen och välj Settings.
 • Leta här efter Open a specific page or set of pages under alternativet On startup och klicka på Set pages.
Efter att ha klickat på menyn och 'Settings', välj $s
 • Du bör nu se ett annat fönster. Radera här skadliga söksidor och skriv in en som du vill använda som din startsida.
Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 • Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search.
När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 • När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn.
Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser Återställ Google Chrome
 • Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 • Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings.
När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 • Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Search.eshield.com.
Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort Search.eshield.com från Safari

Ta bort skadliga tillägg
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences.
Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 • Välj här Extensions och leta efter Search.eshield.com och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem.
Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen. Välj här Preferences som den visades tidigare och välj General.
 • Titta här på fältet Homepage. Om det ändrats av Search.eshield.com tar du bort den oönskade länken och skriver in en som du vill använda för dina sökningar. Kom ihåg att inkludera "http://" innan du skriver in adressen för sidan.
När du är i 'General' raderar du skadliga URL-adresser och skriver in ditt önskade domännamn Återställ Safari
 • Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari....
Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 • Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Search.eshield.com.
Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Komplett borttagning av Search.eshield.com redirect

Efter att ha avinstallerat detta potentiellt oönskade program (PUP) och fixat alla dina webbläsare så rekommenderar vi att du skannar ditt PC-system med ett välrenommerat antispionprogram. Detta kommer hjälpa dig att bli av med Search.eshield.com registerspår och även att identifiera relaterade parasiter och möjliga skadeprogramsinfektioner på din dator. För detta kan du använda vår högt betygsatta skadeprogramsborttagare: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook