Offentliggörande

Uppdaterad

FTC (Federal Trade Commission) har nyligen godkänt de nya riktlinjerna för stöd och rekommendationer. Dessa riktlinjer hävdar att parter bör meddela materialla kopplingar bakom stöd. Utanvirus.se:s offentliggörande av informationen ges nedan.

Utanvirus.se är en informativ webbplats som drivs av JSC ”Elektroniniai sprendimai”. Företaget ligger i Litauen. Det grundades 2004 av den passionerade datorsäkerhetsexperten Ugnius Kiguolis. Under hela denna tid har han arbetat som utgivare och utvecklare av Utanvirus.com. Idag är han självklart inte ensam i projektet. Under sitt försök att ta detta projekt till nästa nivå har Ugnius stadigt expanderat sitt lag.

Utanvirus.se är affilierad med flera antiskade- och antispionprogram. Företaget arbetar tillsammans med dessa företag: Enigma Software, Malwarebytes, iS3, SUPERAntiSpyware, SurfRight B.V, Webroot, Bullguard, ParetoLogic. Dessa företag betalar speciella kommissioner efter att användare har köpt deras produkter genom sidan. Huvudprogrammet som rekommenderas av projektet är SpyHunter från Enigma Software.

Det finns inga sponsrade eller köpta inlägg på sidan. Alla är skrivna av de erfarna säkerhetsexperterna på Utanvirus.se, som testar varje program innan de skriver ett inlägg eller en recension.

Du kan läsa mer om Utanvirus-projektet i Om Oss. Sekretesspolicy, Användarvillkor och Ansvarsfriskrivning kan hittas här. Om du har några frågor kan du nå oss via Kontakta Oss.