Vad är ntrtscan.exe? Ska jag bort det?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe är en legitim process som tillhör applikationen Trend Micro AntiVirus. Denna process bör aldrig stängas ner eftersom du vill vara säker på att din dator är skyddad från illasinnade program, så som trojaner, skadeprogram, annonsprogram och liknande. Om du stoppar denna process så bör du se till att begränsa ditt surfande och endast besöka pålitliga sidor. ntrtscan.exe är en säker fil och bör alltid köras på din dator.

FARA!

Vissa internetanvändare har rapporterat att de upplever felaktigheter som är relaterade med processen ntrtscan.exe. Det finns många annledningar till varför du upplever dessa fel – ibland är det på grund a ofullständig mjukvaruradering, ibland på grund av ofullständiga installationer. Men de kan även orsakas av korrupta systemfiler, så som skadeprogram eller annonsprogram som finns inne i ditt operativsystem. För att kolla processen ntrtscan.exe och ta bort farliga filer från din dator så rekommenderar vi att skanna med ReimageIntego eller programmen som listas nedan:

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om ntrtscan.exe

Filer
Mjukvara