Vad är ntrtscan.exe? Ska jag bort det?

ntrtscan.exe

ntrtscan.exe är en legitim process som tillhör applikationen Trend Micro AntiVirus. Denna process bör aldrig stängas ner eftersom du vill vara säker på att din dator är skyddad från illasinnade program, så som trojaner, skadeprogram, annonsprogram och liknande. Om du stoppar denna process så bör du se till att begränsa ditt surfande och endast besöka pålitliga sidor. ntrtscan.exe är en säker fil och bör alltid köras på din dator.

FARA!

Vissa internetanvändare har rapporterat att de upplever felaktigheter som är relaterade med processen ntrtscan.exe. Det finns många annledningar till varför du upplever dessa fel – ibland är det på grund a ofullständig mjukvaruradering, ibland på grund av ofullständiga installationer. Men de kan även orsakas av korrupta systemfiler, så som skadeprogram eller annonsprogram som finns inne i ditt operativsystem. För att kolla processen ntrtscan.exe och ta bort farliga filer från din dator så rekommenderar vi att skanna med Reimage eller programmen som listas nedan:

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ntrtscan-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara