Betyg:  
  (73/100)

Norton Internet Security recension, gratis nedladdning

av Jake Doevan - - | Typ: Antivirus

Norton Internet Security 2013 är det senaste antivirusprogrammet från Symantec, och har designats i enlighet med de nyaste trenderna. Detta program är optimiserat för Windows XP/Vista/7/8 och är huvudsakligen konfiguerat för att skydda folk som spenderar tid på sociala nätverk och är i riskzonen för att drabbas av bluffar eller sociala ingenjörsattacker. Enligt pcmag.com så har Norton Internet Security 2013 toppoäng inom borttagning av skadeprogram, intelligent brandvägg, utmärkt utnyttjingsblockering, pricksäker antispam och liknande fördelar. men det kan ha en mindre effekt på ditt systems prestanda.

När det kommer till installation så erbjuder Norton Internet Security 2013 något som alla har väntat länge på – en omstartningsfri installation. När användaren kör installeraren så börjar programmet fungera efter en minut utan att be om en omstart. Men det kommer att kräva att du fyller i ett registreringsformulär när du kör testversionen, så detta kommer att ta dig till dess officiella sida när det börjar fungera.

Norton Internet Security 2013’s gränssnitt är designat i enlighet med de senaste trenderna, sp det är optimerat för pekskärmar och Windows 8. Om du använder Windows 7 eller ett annat operativsystem, så bör du inte heller få några problem.

När du behöver kolla ditt system så kan du välja snabbskanning, full systemskanning och skräddarsydd skanning för virus och skadeprogram. Detta säkerhetsprogram är orienterat för hot online, så du kan även använda det för att skanna din Facebook-vägg efter illasinnade länkar eller kolla sidan när du shoppar på den.

Programmet uppdateras automatiskt, erbjuder lättanvändliga funktioner, och inkluderar gratis kundsupport under prenumerationstiden.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Norton Internet Security Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Norton Internet Security Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Norton Internet Security, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Norton Internet Security är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Norton Internet Security.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html
Recensioner på andra språk

Din åsikt om Norton Internet Security