Vad är nengine.dll? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -
nengine.dll

nengine.dll är en farlig fil, som också är känd som NewNext Helper Engine. Denna fil har utvecklats av ett företag som heter NewNextDotMe och är relaterat till program som kategoriseras som adwares eller ett potentiellt oönskade program. nengine.dll startar sitt arbete automatiskt när du loggar in i Windows och kör en registernyckel under NextLives namn. I de flesta fall är det installerat av tredjepartsprogram som samlar in pengar på detta sätt. Om du börjat ta emot nengine.dll fel eller helt enkelt lagt märke till den här filen i ditt system, bör du inte lämna den där.

nengine.dll är till största delen är installerad på systemet tillsammans med program, som är känd som Mobogenie. Även om detta program inte kan medföra skada på datorn, kan det lätt leda till kontinuerliga popup-annonser under människors webbläsning och kan även omdirigera dem till okända platser. I grund och botten är nengine.dll utseende ett tydligt tecken på att din dator har drabbats av adware eller ett potentiellt oönskat program, som mest används till monetarisering. Snälla, lämna den inte där.

För att ta bort nengine.dll från systemet bör du söka igenom den med tillförlitliga säkerhetsverktyg. I detta specifika fall, rekommenderar vi att du använder två olika program: Reimage och även Malwarebytes Malwarebytes. Detta kommer att hjälpa dig att se till att datorn är helt fri från skadliga komponenter.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-nengine-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara