Vad är nengine.dll? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -
nengine.dll

nengine.dll är en farlig fil, som också är känd som NewNext Helper Engine. Denna fil har utvecklats av ett företag som heter NewNextDotMe och är relaterat till program som kategoriseras som adwares eller ett potentiellt oönskade program. nengine.dll startar sitt arbete automatiskt när du loggar in i Windows och kör en registernyckel under NextLives namn. I de flesta fall är det installerat av tredjepartsprogram som samlar in pengar på detta sätt. Om du börjat ta emot nengine.dll fel eller helt enkelt lagt märke till den här filen i ditt system, bör du inte lämna den där.

nengine.dll är till största delen är installerad på systemet tillsammans med program, som är känd som Mobogenie. Även om detta program inte kan medföra skada på datorn, kan det lätt leda till kontinuerliga popup-annonser under människors webbläsning och kan även omdirigera dem till okända platser. I grund och botten är nengine.dll utseende ett tydligt tecken på att din dator har drabbats av adware eller ett potentiellt oönskat program, som mest används till monetarisering. Snälla, lämna den inte där.

För att ta bort nengine.dll från systemet bör du söka igenom den med tillförlitliga säkerhetsverktyg. I detta specifika fall, rekommenderar vi att du använder två olika program: ReimageIntego och även SpyHunter 5Combo Cleaner. Detta kommer att hjälpa dig att se till att datorn är helt fri från skadliga komponenter.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk