Ta bort Nation Zoom

Allvarlighets skala: Allvarlighets skala (12/100)

Nation Zoom är en annonsstödd sökmotor som ofta kallas ett ´potentiellt oönskat program´ (´POP) eller ´annonsprogram´. Medan det rent tekniskt sett inte är ett virus så inkluderar det flera egenskaper som knappast kan anses vara legitima. Folk som har detta program på sina datorer rapporterar om irriterande omdirigeringar av Nation Zoom, banner-annonser och sponsrade länkar i sina sökresultat och liknande problem. Dessutom så upptäckte vi efter tester av detta program att det även kan användas för att samla söktermer från folks sökningar och samla in annan personlig information. Är du intresserad av varför viruset Nation Zoom ägnar sig åt alla dessa aktiviteter? Svaret är väldigt enkelt – det vill generera webbtrafik till skumma sidor och tjäna pengar. Om du ser denna sökmotor på din dator så rekommenderar vi att skanna din PC med uppdaterad antispionmjukvara. Glöm inte att ta bort Nation Zoom från alla dina webbläsare manuellt om du vill få bort detta program helt.

HUR KAN Nation Zoom INFILTRERA MIN DATOR?

Nation Zoom kan laddas ner ifrån Internet precis som alla andra sökmotorer. Men det finns många personer på webben som hävdar att det infiltrerade deras datorer som ett virus. I verkligheten så laddade de ner detta program i ett paket med VPlay eller en annan gratis applikation. För att undvika sådana nedladdningar så måste du komma ihåg att välja ANPASSAD eller AVANCERAD installation för gratisprogram, så att du slipper överaskningar. Vidare så bör du avbocka alla alternativ som säger att du går med på att installera detta och andra annonsprogram i systemet. Om detta program kommer in i din dator så kommer det in som ett insticksprogram för webbläsare. Efter det så kapar Nation Zoom startsidan och den förvalda sökmotorn, och kan starta en uppsjö av andra aktiviteter som används enbart för en sak – att öka annonsintäkter.

HUR TAR MAN BORT Nation Zoom?

Om du har märkt att du kommer till nationzoom.com istället för din startsida och standardsökmotor så är det ett tecken på att din dator är infekterad med Nation Zoom viruset. Om detta är fallet borde du söka igenom din dator med en av dessa antivirus mjukvarorna: STOPzilla, SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Efter det rekommenderar vi att du följer dessa instruktioner för att ändra tillbaka din webbläsares inställningar till det normala.

 • Ta bort Nation Zoom från Lägg till/Ta bort program. För att göra det:
 1. Klicka på Start -> Kontrollpanelen -> Program (eller Lägg till/Ta bort program) -> Avinstallera program.

 2. Här ska du leta efter Wsys Control, Extended Protection, eSave Security Control, Desk 365, Nation Zoom browser protection och liknane program och välj ‘Avinstallera/Ändra’.

 3. Tryck på OK för att spara ändringarna.

 • Fixa alla dina webbläsare:

Internet Explorer:

 1. Öppna Internet Explorer, gå till ‘Verktyg’ -> ‘Hantera Tillägg’ -> ‘Verktygsfält och Tillägg’ och avinstallera dessa tillägg: Wsys Control, Desk 365, Nation Zoom browser protection.

 2. Tryck på ‘Verktyg’ -> ‘Hantera Tillägg’ -> ‘Sökmotorer’ och välj en sökmotor som du har använt tidigare.

Mozilla Firefox:

 1. Öppna Mozilla Firefox, gå till ‘Verktyg’ -> ‘Tillägg’ -> ‘Tillägg’; hitta dessa tillägg och tryck på ‘Avinstallera’: Wsys Control, Extended Protection, eSave Security Control, Desk 365, Nation Zoom browser protection.

 2. Gå till ‘Verktyg’ -> ‘Inställningar’’ och ändra startsidan till google.com, yahoo.com eller liknande sökmotor.

Google Chrome:

 1. Tryck på Chromes menyknapp, välj ‘Verktyg’ -> ‘Tillägg’, hitta Wsys Control, Extended Protection, eSave Security Control, Desk 365, Nation Zoom browser protection och andra okända tillägg och ta bort dem igenom att trycka på papperskorgen.

 2. Högerklicka på genvägen på skrivbordet, välj ´Egenskaper´ och hitta Nation Zoom i ´Fältet´. Välj ´Använd´ och klicka sedan på OK för att spara ändringarna.
 3. Tryck nu på ‘Inställningar’ -> ‘Hantera sökmotorer’ och ändra din standardsökmotor.

Safari:

 1. Klicka på Safari > Inställningar > Tillägg. Hitta Wsys Control, Extended Protection, eSave Security Control, Desk 365, Nation Zoom browser protection och liknande saker.
 2. Klicka ´Avinstallera´.

Automatisk Nation Zoom borttagning:

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Nation Zoom, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för Nation Zoom Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft
SpyHunter är det rekommenderade programmet för att avinstallera Nation Zoom. Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
mer än 40 000 000 nedladdningar!

Alternativ Mjukvara

STOPzilla
Vi har testat STOPzilla's effektivitet vid brottagning av Nation Zoom (2014-03-15)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av Nation Zoom (2014-03-15)
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi har testat XoftSpy AntiVirus Pro's effektivitet vid brottagning av Nation Zoom (2014-03-15)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Vi har testat Defender Pro Ultimate Security Suite's effektivitet vid brottagning av Nation Zoom (2014-03-15)

Nation Zoom ögonblicksbild

Nation Zoom ögonblicksbild

Borttagning guider på andra språk • ingemar alfredsson

  Jag är inte intresserad av eller vill ha “nation zoom”, så inkräkta inte på min dator, så ta bara bort den!

 • sara

  Jag har följt alla anvisningar men jag blir inte av med det jävla skitet! Google står som startsida och det är google som öppnas om jag öppnar en ny flik eller trycker på huset, men när jag först öppnar upp internet så kommer nationzoom!

 • UncleBob

  Har offrat flera timmar på att få bort detta skitet. Den som skapat detta helvetes program måste vara den största idioten i världen.
  Det är så sjukt irriterande!

 • nybbe

  Jag har samma problem som sara, det står att jag har google som standard, jag har följt alla steg men jag får ändå inte bort det.

 • Mats

  malware antispyware lyckades få bort en mängd av detta för mig.
  Spyhunter förmodligen de bästa verktyget men kostar pengar

  Ja installerade och körde “adw cleaner” (googla) och de programmet tog bort sökmotorn och den evige nationzoom motorn som också stört mig.

  Tips är att köra gratis antivirus som avast, brandvägg, c cleaner som rensa ut skit och va försiktig och hårdgranska när ni tanka och kolla avancerande inställningar.

  Hoppas de funka för er !

 • isac

  jag blir så helvetes sjukt förbannad på detta helvete till program, jag har gjort som det står FLERA gånger men inte fan går det att få bort skiten inte.jag ska ha google som startsida om det så är det sista jag gör.

 • Leonidas

  Den helvets djävla så kallade sökmotorn låser hela min dator och jag kan inte ens öppna mina mejl eller öppna andra hemsidor. Försökt i flera timmar att ta bort programmet, men skiten finns ständigt kvar! Skaffa mig adressen till dem som skapat skiten så ska jag mjuka upp deras knän med ett schysst järnrör. :-/

 • eriki.norman

  får återkomma senare skar läsa mer om det5här programmet

Gilla oss på Facebook
nyheter
Omnämningar av Pressen
Rekommendationer