Allvarlighets skala:  
  (58/100)

Ta bort viruset MSN (Borttagningsguide) - uppdaterad jan 2021

av Lucia Danes - - | Typ: Sabotageprogram

MSN virus är en farlig trojansk häst som använder sig av MSN Messenger för att spridas

MSN virus

Vanligtvis så försöker viruset ta sig in i din kontaktlista i MSN och skicka samma infekterade meddelande till alla dina kompisar för att öka sin distributionstakt. Men om du använder samma lösenord för alla dina konton så kan du även upptäcka att du inte kommer in på dem längre eftersom de har blivit hackade. Om du har blivit lurad att ladda ner MSN viruset på din dator så bör du inte bara köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram, utan även ändra lösenord på MSN Messenger och andra konton.

Hur blir jag infekterad av MSN viruset?

MSN virus infiltrerar datorer via ett lömskt meddelande som dyker upp under en konversation. Det ser ut som att det är skickat från en av användarens kontakter och lyder vanligtvis ungefär så här '“is that u on that photo’ och innehåller en länk som leder till ‘lollypics’, ‘picture-database00’ och liknande domäner. Var medveten om att sådana länknamn bara används för att utnyttja din nyfikenhet för att få dig att klicka på dem.

Förutom detta så kan dem även försöka få dig att ladda ner en fil vid namnet photo656.pif som startar viruset på din dator så fort den är nerladdad. När PC´n väl är infekterad med MSN viruset så börjar den skicka kopior av sig själv till alla dina kontakter. Snälla, ignorera sådana meddelanden om de dyker upp under dina konversationer. Ta även bort MSN viruset så snabbt som möjligt då det kan försöka stjäla din personliga information och din bankinformation.

MSN virus

Hur tar jag bort MSN viruset?

Om du helt vill ta bort MSN viruset från din dator så bör du använda automatiserade antispionprogram istället för att försöka ta bort viruset manuellt, eftersom virus muterar och använder olika filnamn på olika datorer. Försök att använda SpyHunter 5Combo Cleaner eller ReimageIntego som lyckades ta bort det här hotet i våra tester. Glöm inte att uppdatera dessa program med de senaste virusdefinitionerna och köra en full systemskanning för att städa upp skadliga filer.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell MSN Borttagningsguide för virus:

Ta bort MSN med Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Starta om din dator i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klicka på Start Shutdown Restart OK.
  2. När din dator blir aktiv så trycker du F8 upprepade gånger tills du ser fönstret Advanced Boot Options.
  3. Välj Safe Mode with Networking från listan Välj 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Tryck på knappen Power vid Windows inloggningsskärm. Tryck och håll nu ned Shift på ditt skrivbord och klicka på Restart..
  2. Välj nu Troubleshoot Advanced options Startup Settings och tryck avslutningsvis på Restart.
  3. När din dator blir aktiv så väljer du Enable Safe Mode with Networking i fönstret Startup Settings. Välj 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Ta bort MSN

  Logga in på ditt infekterade konto och starta webbläsaren. Ladda ner ReimageIntego eller ett annat legitimt antispionprogram. Uppdatera det innan du kör en full systemskanning och tar bort skadliga filer som tillhör ditt gisslanprogram och slutför borttagningen av MSN

Om ditt gisslanprogram blockerar Safe Mode with Networking så kan du prova en annan metod.

Avslutningsvis så bör du tänka på skydd mot krypto-gisslanprogram. För att skydda din dator från MSN och andra gisslanprogram så ska du använda ett välrenommerat antispionprogram, såsom ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html
Borttagning guider på andra språk

 1. Kalle säger:
  januari 7th, 2014 at 8:40 f m

  MSN Messenger finns lyckligtvis inte mer..

Din åsikt om MSN virus