Allvarlighets skala:  
  (58/100)

MSN virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Sabotageprogram

MSN virus är en farlig trojansk häst som använder sig av MSN Messenger för att spridas. Vanligtvis så försöker viruset ta sig in i din kontaktlista i MSN och skicka samma infekterade meddelande till alla dina kompisar för att öka sin distributionstakt. Men om du använder samma lösenord för alla dina konton så kan du även upptäcka att du inte kommer in på dem längre eftersom de har blivit hackade. Om du har blivit lurad att ladda ner MSN viruset på din dator så bör du inte bara köra en full systemskanning med ett uppdaterat antispionprogram, utan även ändra lösenord på MSN Messenger och andra konton.

HUR BLIR JAG INFEKTERAD AV MSN VIRUSET?

MSN virus infiltrerar datorer via ett lömskt meddelande som dyker upp under en konversation. Det ser ut som att det är skickat från en av användarens kontakter och lyder vanligtvis ungefär så här ‘“is that u on that photo’ och innehåller en länk som leder till ‘lollypics’, ‘picture-database00’ och liknande domäner. Var medveten om att sådana länknamn bara används för att utnyttja din nyfikenhet för att få dig att klicka på dem. Förutom detta så kan dem även försöka få dig att ladda ner en fil vid namnet photo656.pif som startar viruset på din dator så fort den är nerladdad. När PC´n väl är infekterad med MSN viruset så börjar den skicka kopior av sig själv till alla dina kontakter. Snälla, ignorera sådana meddelanden om de dyker upp under dina konversationer. Ta även bort MSN viruset så snabbt som möjligt då det kan försöka stjäla din personliga information och din bankinformation.

HUR TAR JAG BORT MSN VIRUSET?

Om du helt vill ta bort MSN viruset från din dator så bör du använda automatiserade antispionprogram istället för att försöka ta bort viruset manuellt, eftersom virus muterar och använder olika filnamn på olika datorer. Försök att använda STOPzilla eller SpyHunter som lyckades ta bort det här hotet i våra tester. Glöm inte att uppdatera dessa program med de senaste virusdefinitionerna och köra en full systemskanning för att städa upp skadliga filer.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html

Borttagning guider på andra språk