Vad är mqrt.dll? Ska jag bort det?

Mqrt.dll är en system process som tillhör Microsofts Windows
operativ system. Det är en del av Microsoft Personal Web Server och har som uppgift att sätta upp köer beroende på programmet och hur användandet av programmet har sett ut förut. Vanligtvis så startar den tillsammans med Windows men det är inte en kärnfil. Du borde inte stoppa mqrt.dll om du vill att din dator ska fungera normalt för det är en säker process som inte är trolig att skapa problem i din dator.

VARNING!!!

Säkerhetsexperter varnar att mqrt.dll också kan användas av skadliga program som kan heta vad som helst. Om en misstänksam mqrt.dll fil kan hittas i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen så är det högst rekommenderat att du kör en full system skanning med ett välkänt anti-spyware program och tar bort virus, spionprogram, trojaner och maskar som kan gömma sig under detta namnet. För att kolla din dator, kör en full system skanning med Reimage eller anti-malware program som listas här nedanför.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara