Vad är mqrt.dll? Ska jag bort det?

Mqrt.dll är en system process som tillhör Microsofts Windows
operativ system. Det är en del av Microsoft Personal Web Server och har som uppgift att sätta upp köer beroende på programmet och hur användandet av programmet har sett ut förut. Vanligtvis så startar den tillsammans med Windows men det är inte en kärnfil. Du borde inte stoppa mqrt.dll om du vill att din dator ska fungera normalt för det är en säker process som inte är trolig att skapa problem i din dator.

VARNING!!!

Säkerhetsexperter varnar att mqrt.dll också kan användas av skadliga program som kan heta vad som helst. Om en misstänksam mqrt.dll fil kan hittas i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen så är det högst rekommenderat att du kör en full system skanning med ett välkänt anti-spyware program och tar bort virus, spionprogram, trojaner och maskar som kan gömma sig under detta namnet. För att kolla din dator, kör en full system skanning med Reimage Reimage Cleaner Intego eller anti-malware program som listas här nedanför.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om mqrt.dll

Filer
Mjukvara