Vad är mqrt.dll? Ska jag bort det?

Mqrt.dll är en system process som tillhör Microsofts Windows
operativ system. Det är en del av Microsoft Personal Web Server och har som uppgift att sätta upp köer beroende på programmet och hur användandet av programmet har sett ut förut. Vanligtvis så startar den tillsammans med Windows men det är inte en kärnfil. Du borde inte stoppa mqrt.dll om du vill att din dator ska fungera normalt för det är en säker process som inte är trolig att skapa problem i din dator.

VARNING!!!

Säkerhetsexperter varnar att mqrt.dll också kan användas av skadliga program som kan heta vad som helst. Om en misstänksam mqrt.dll fil kan hittas i C:\Windows eller C:\Windows\System32 mappen så är det högst rekommenderat att du kör en full system skanning med ett välkänt anti-spyware program och tar bort virus, spionprogram, trojaner och maskar som kan gömma sig under detta namnet. För att kolla din dator, kör en full system skanning med Reimage eller anti-malware program som listas här nedanför.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-mqrt-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara