Vad är Moxgfjabg.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -

Om du precis har lagt märke till Moxgfjabg.exe i din aktivitetshanterare så ska du INTE tro att den tillhör Google! Oavsett att denna körbara fil beskrivs som en ‘Google Chrome-process’, så tillhör den en trojan. Sådana typer av virus kan vara väldigt farliga eftersom trojaner använtds för att iscensätta en rad skadliga aktiviteter. Vilka aktiviteter kan orsakas av dem? Först av allt så kan Moxgfjabg.exe och relaterade komponenter försöka ägna sig åt bitcoin mining på din dator. Sådana aktivititer kan självklart sakta ner din maskin. Vidare så kan denna fil hjälpa dess utvecklare att infektera systemet med ytterligare skadeprogram, genomföra DDoS-attacker, molnuträkningar och klickbluffar. För att summera så ska du inte tro att Moxgfjabg.exe tillhör Google Chrome. Om du precis har upptäckt att denna fil körs i din Aktivitetshanterare så bör du skanna din dator med ett uppdaterat antispionprogram, såsom Reimage.

Det är känt att processen Moxgfjabg.exe kan dyka upp i din Aktivitetshanterare direkt efter att du har besökt en attackerad webbsida, öppnar missvisande e-postbifogningar eller klickar på en misstänkt länk. Vidare så varnar säkerhetsexperter även folk för ‘bundling’, eftersom det finns hundratals gratisprogram och spridprogram som ofta lägger till annonsprogram och webbläsarkapare i tilläggsform. De populäraste bland dem är delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], Adchoices [Adchoices].

Om Moxgfjabg.exe redan har dykt upp på din dator så bör det tas bort DIREKT. Annars kan den enkelt ägna sig åt ovan nämnda aktiviteter. Om du vill ta bort falska Google Chrome-processer utan att lämna gömda komponenter så ska du välja ett av dessa program: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara