Vad är mobsync.exe? Ska jag bort det?

mobsync.exe

mobsync.exe är en legitim körbar fil som används som en mobil synkronisering komponent i webbläsaren Internet Explorer. Dess syfte är att göra webbsidor tillgängliga offline. Från skaparen: ”Med Internet Explorer kan du göra sidor tillgängliga offline. Du kan använda Synchronization Manager för att ange specifika parametrar för när dina offline sidor bör synkroniseras med den aktuella cachade sidan. För att använda Synchronization Manager klickar du på Synkronisera på Verktyg-menyn. Du kan synkronisera sidorna på tre sätt: vid inloggning, under inaktiv tid, eller vid en schemalagd tid. För att ställa in inställningarna för synkoriseringen så ska du starta synkronisering, klicka på Inställningar och sedan klicka på lämpliga inställningar på fliken Inloggning / utloggning ”… Så, om du såg att mobsync.exe körs i Aktivitetshanteraren ska du inte avsluta det. Men om du tror att den uppför sig illa och skapar problem kan du stänga av den genom att gå in i Aktivitetshanteraren och avsluta mobsync.exe.

FARA!

Alla skadliga program kan heta vad som helst! Detta görs för att dölja farliga filer och förhindra att de tas bort. Om mobsync.exe ligger i någon annan mapp än C:\Windows\System32 , bör du kontrollera trovärdigheten denna fil med en hjälp av RegCure Pro. Enligt säkerhetsexperter har namnet använts av WORM_SDBOT.CNT men ingen kan garantera att andra virus inte kommer att döljas med hjälp av detta namn.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om mobsync.exe

Filer
Mjukvara