Vad är mobsync.exe? Ska jag bort det?

mobsync.exe

mobsync.exe är en legitim körbar fil som används som en mobil synkronisering komponent i webbläsaren Internet Explorer. Dess syfte är att göra webbsidor tillgängliga offline. Från skaparen: ”Med Internet Explorer kan du göra sidor tillgängliga offline. Du kan använda Synchronization Manager för att ange specifika parametrar för när dina offline sidor bör synkroniseras med den aktuella cachade sidan. För att använda Synchronization Manager klickar du på Synkronisera på Verktyg-menyn. Du kan synkronisera sidorna på tre sätt: vid inloggning, under inaktiv tid, eller vid en schemalagd tid. För att ställa in inställningarna för synkoriseringen så ska du starta synkronisering, klicka på Inställningar och sedan klicka på lämpliga inställningar på fliken Inloggning / utloggning ”… Så, om du såg att mobsync.exe körs i Aktivitetshanteraren ska du inte avsluta det. Men om du tror att den uppför sig illa och skapar problem kan du stänga av den genom att gå in i Aktivitetshanteraren och avsluta mobsync.exe.

FARA!

Alla skadliga program kan heta vad som helst! Detta görs för att dölja farliga filer och förhindra att de tas bort. Om mobsync.exe ligger i någon annan mapp än C:\Windows\System32 , bör du kontrollera trovärdigheten denna fil med en hjälp av RegCure Pro. Enligt säkerhetsexperter har namnet använts av WORM_SDBOT.CNT men ingen kan garantera att andra virus inte kommer att döljas med hjälp av detta namn.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-mobsync-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara