Allvarlighets skala:  
  (96/100)

Microsoft Security Essential Alert. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Sabotageprogram

‘Microsoft Security Essential Alert’ är en falsk notifikation som inte har något gemensamt med Microsoft. Om du ser en sådan varning på din PC’s skrivbord så borde du börja oroa dig för din dators hälsa. Vi säger inte så på grund av dessa potentiella hot (Trojan-PSW.Win32.launch, HackTool:Win32/Welevate.A och Adware.Win32.Fraud) som nämns i detta meddelande. Det är för att det här meddelandet spelar en ledande roll i spridningen utav Braviax parasiter och kan även vara inkluderade i andra cyberhots distribution. Var säker på att ‘Microsoft Security Essential Alert’ försöker vilseleda dig, så du kan säkert ignorera det. Dessutom rekommenderar vi dig att söka igenom din dator med ett ansett antiskadeprogram för att vara säker på att du inte har några virus.

Vart kan jag träffa på ‘Microsoft Security Essential Alert’?

Enligt säkerhetsexperter så kan man stöta på ‘Microsoft Security Essential alert’ på infekterade hemsidor. I de flesta fallen så är dessa sidor illegala spelportaler eller spelsidor. Du bör även veta att legitima hemsideägare ibland inte vet om att deras hemsidor är infekterade med skadlig kod, så man kan inte skylle för mycket på dem. Denna falska varning rapporterar om olika hot som försöker infektera din dator, och erbjuder att rensa bort dem för att undvika systemkrasch. Du bör dock ignorera alla varningar du ser från ‘Microsoft Security Essential alert’ eftersom de bara är ute efter att infektera din dator. Såhär kan de se ut:

Microsoft Security Essential Alert
Potential threat details
Microsoft Security Essentials detected potential threats that might compromise your privacy or damage your computer. You need to clean your computer immediately to prevent the system crash.
Trojan-PSW.Win32.launch
HackTool:Win32/Welevate.A
Adware.Win32.Fraud

Hur tar jag bort ‘Microsoft Security Essential alert?

Kom ihåg att den riktiga Microsoft Security Essentials-applikationen inte erbjuder dig att installera eller uppdatera något, så du ska ignorera ‘Microsoft Security Essential alert’ om det dyker upp på din dator. Om du har klickat på det och installerat något (högst troligen en av dessa Braviax parasiter), kör en full systemskanning med någon av dessa applikationer: Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-microsoft-security-essential-alert.html

Borttagning guider på andra språk