Ladda ner Malwarebytes Anti Malware

Take your privacy and security seriously

Din nedladdning kommer strax starta. Om inte, starta om nedladdningenstarta om nedladdningen.
Malwarebytes Anti Malware Mer information om Malwarebytes, Avinstallation, Villkor och Integritet.
Checkmark certified AV-TEST OPSWAT CNET

Tack för att du laddade ner Malwarebytes Anti Malware! Detta är ett starkt verktyg, särskilt utformat för att förbättra din dators prestanda på olika sätt. Malwarebytes Anti Malware löser Windows-problems, undanröjer datorvirus och stabiliserar din PC. Dess funktioner baseras på tusentals väsentliga komponenter som används för att reparera operativsystemet och ta bort alla möjliga virus, inklusive sabotageprogram, annonsprogram, trojaner, datormaskar, spionprogram och rootkits. 

VIKTIGT!

Ibland räcker det inte med bara ett säkerhetsprogram för att undanröja alla olika virus. Olika antispionprogram finns listade för olika virusdatabaser, så det finns alltid en risk att du måste testa flera olika skannrar innan du hittar den mest lämpliga. Efter att du har använt Malwarebytes Anti Malware, bör du också göra en gratis skanning med Reimage för att dubbelkontrollera systemet. Vi rekommenderar också att du köper dess licensierade version om detta antispionprogram rapporterar om skadliga filer på din dator. Reimage är ett väl prövat antispionprogram som har fått goda omdömen efter att ha lyckats ta bort virus såsom webbläsarkapare, annonsprogram, ransomware och andra. Har du fler frågor? Kontakta oss då via fliken Fråga.

MER ATT TÄNKA PÅ

Malwarebytes Anti Malware gratisversion kan hjälpa dig med att skanna din dator efter systemfel och virus. För att kunna ta bort sabotageprogram, måste du köpa den licensierade versionen. Om du inte är nöjd med Malwarebytes Anti Malware, kan du avinstallera det. Ett alternativt program som kan hjälpa dig virusborttagning är Reimage.

Om du fortfarande är tveksam på om du ska köpa antispionprogrammet eller inte, bör du ha i åtanke att 2017 kallas för ”ransomware-året”. Ransomware är sabotageprogram som krypterar användarens filer. För att återställa de låsta filerna, uppmanas användaren att betala en lösensumma som varierar mellan $300 (för PC-användare) till $10 000 eller mer (för företagsägare). Det är alltid billigare att vara skyddad än att lämna ditt datorsystem oskyddat. I händelse av infektion, måste du betala för en datortekniker som inte kan garantera en lyckad återställning.

TACK!