Malwarebytes Anti Malware recension, gratis nedladdning

12

Malwarebytes’ Anti-malware är en enkelt och lättnavändlig applikation som kan hjälpa personer i kampen mot skadeprogram. Enligt dess skapare så bär folk välja PREMIUM-versionen, som tillhandahåller realtidsskydd, snabbare skanningar och möjliggör schemalöggning av skanningar eller databasuppdateringar.

Den inkluderar även ett helt omgjort användargränssnitt och möjligheten att skydda 3 PCs samtidigt. Men det verkar även som att Malwarebytes gratis version är kapabel att konkurera med industriledande produkter som lovar att hitta och ta bort alla typer av skadeprogram, inklusive maskar, trojaner, rootkits, bluffprogram, uppringare, spionprogram och andra typer av cyberinfektioner.

Om du beslutar dig för att ladda ner detta program så ska du ladda ner Malwarebytes Anti-Malware 3.2.

Recension av Malwarebytes från utanvirus center för efterforskning:

Efter att ha testat Malwarebytes Anti-malware på våra datorer så har vi märkt att det är ett väldigt anpassningsbart verktyg som har några extra verktyg för manuell borttagning av skadeprogram.

Programmet finns tillgängligt i många språk och har inga problem med att köras jämte andra antivirus- eller antispionprogram. Malwarebytes skanning skiljer sig på grund av sin hastighet.

Men den har ingen påtaglig påverkan på CPU-användandet. Tack vare dess avancerade teknologi så kan skadeprogram inte blockera Malwarebytes skanningar och förebygga sin borttagning.

Den senaste versionen, Malwarebytes Anti-malware 3, tillåter nu användare att skanna inne i arkiv och bli av med spionprogram snabbare. Dessutom så identifierar programmet Microsoft 8 och Internet Explorer 10 i sina skanningsloggar från och med version 1.7 och sätter automatiskt spionprogram i karantän där de elimineras.

Användare kan tillåta ett hot att köras temporärt eller lägga till en funnen fil till ignoreringslistan om det är en harmlös applikation. Man lovar även att Verktygssektionen ska förbättras med nytt innehåll i framtiden.

Så varför ska jag ladda ner Malwarebytes?

För att summera så är Malwarebytes Anti-malware ett kraftfullt säkerhetsverktyg som kan användas för att hålla ditt system säkert. Till skillnad från de flesta säkerhetsprogram så tillhandahåller det live-skydd och fulla skanningar av alla diskar för att ge användare möjligheten att fixa sin PC med Malwarebytes utan problem. Detta programs databas kan uppdateras regelbundet om du vill.

Men det finns trots detta vissa negativa aspekter: Malwarebytes bonus, live-skyddet, kommer endast med PREMIUM-versionen, och det är dessutom ett program som endast bekämpar skadeprogram, så det kan inte jämföras med de mer seriösa mjukvarorna där ute.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Malwarebytes Anti Malware Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Malwarebytes Anti Malware Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Malwarebytes, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Malwarebytes har en gratis begränsad skanner. Malwarebytes erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Om utvecklaren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Ugnius Kiguolis är en professionell virusanalytiker och även grundare och ägare av Utanvirus.se. Nu tar han över som chefsredaktör.  Ugnius grundade Utanvirus.se 2004 för att öka den allmänna medvetenheten kring nätkriminalitet.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Recensioner på andra språk