Allvarlighets skala:  
  (38/100)

Malware Protection Live. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Lucia Danes - - | Typ: Systemverktyg

Malware Protection Live beskrivning

Malware Protection Live

Malware Protection Live hävdar att den är ett pålitligt program som kan fixa alla dina datorproblem och säkra den från skadliga datorhot. I själva verket är det en bedräglig och farlig parasit som anses vara ett potentiellt oönskat program (PUP). Även om det försöker låtsas vara ett säkerhetsverktyg , är det ingenting annat än ett problem som inte ska installeras på ditt system.

Detta falska anti-virus program kan installeras tillsammans med andra opålitliga gratisprogram. Det börjar vanligen sina tvivelaktiga aktiviteter nästa gång datoranvändaren startar den infekterade datorn. Den kör sina processer när Windows startar och låtsas att skanna din dator efter PC-hot och parasiter.

I själva verket skannar den inte alls ditt system, men efter den är ”klar” med sin falska sökning visar det olika popup-meddelanden som hävdar att flera infektioner upptäcktes och att de måste tas bort omedelbart.

Ni ska inte tro på allt som detta falska programmet säger om datorns säkerhetsstatus . Det är inte ett säkerhetsverktyg. Men programmet försöker göra ett intryck av att datorn är allvarligt infekterad med skadlig kod, och erbjuder dig sedan upprepade gånger att köpa en full version av Malware Protection Live för att fixa din dators problem.

Det finns ingen tvekan om att Malware Protection Live är ett helt värdelöst program som inte kan åtgärda eventuella problem på din dator, eftersom det själv är ett eventuellt problem som kan utsätta din dator för olika risker. Vi rekommenderar att du tar bort programmet utan fördröjning. Det kan man göra med anti-malware program som Reimage.

Hur kan Malware Protection Live ta sig in i min dator?

I skrivande stund har Malware Protection Live just börjat sin distribution på Internet. Därför har inte många användare lurats att installera det på sina datorer. Emellertid är det redan känt att Vuze och Trillian används för att sprida programmet. Dessa fria program är inte skadliga. De kan dock klassas som ”potentiellt oönskade program” på grund av sina tvivelaktiga försök att lura användare att sprida misstänkta verktyg som denna.

I själva verket kan adware, webbläsarkapare, och liknande PUP också installeras med hjälp av dessa och andra gratisprogram, så man bör vara mycket försiktig när man installerar dem på sin dator. Det viktigaste man måste komma ihåg är att man måste välja anpassad eller avancerad installation när man installerar gratisprogram.

Dessutom efter att ha gjort så bör man hitta alla misstänkta tillval som hävdar att man vill installera valfria komponenter på sin dator. Oavsett hur bra de verkar så kan de knappast leverera vad de lovar. Det är därför vi rekommenderar dig att undvika dem.

Om du behöver ett program för att skydda din dator, gör lite efterforskning och ladda ner ett riktigt program. Dessutom bör man hålla sig borta från mjukvaru buntar eftersom de kan leda till andra problem.

Om detta skadliga program redan har börjat skicka popup-meddelanden till dig, ta bort det från systemet utan att dröja. 

Hur tar man bort Malware Protection Live viruset?

Om Malware Protection Live precis har börjat avbryta dig med skanningar och varningar så bör du avinstallera det. Detta kan göras med hjälp av guiden här nere eller med hjälp av automatiska program som: Reimage.

Manuell Malware Protection Live borttagningsguide:

  1. Tryck på Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP, tryck på Lägg till/Ta bort Program).
  2. Om du använder Windows 10 eller Windows 8, högerklicka nere i vänstra hörnet av skärmen. När Snabbåtkomst menyn dyker upp, välj Kontroll Panelen och Avinstallera ett program.
  3. Här ska du leta efter Malware Protection Live eller andra misstänkta program.
  4. Avinstallera dem och tryck på OK för att spara ändringarna.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-malware-protection-live.html

Borttagning guider på andra språk