Vad är lvcoms.exe? Ska jag bort det?

lvcoms.exe

lvcoms.exe är en legitim Microsoft-process som kan dyka upp på din dator efter att ha installerat ett av dessa program: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart eller Pinnacle MPEG Realtime Codec. Denna fil tillhandahåller diverse funktioner, så som integrering av webbkamera med Microsoft NetMeeting, andra applikationer för videoströmning och liknande. lvcoms.exe kan hittas i mappen C:\Program Files\Common Files

FARA!

Hackare som döper sina illasinnade filer efter legitima filer är en stor fara. Det betyder att du inte kan lita på lvcoms.exe, speciellt inte om den ligger i mapparna C:\Windows eller C:\Windows\System32. För att säkerställa att din dator är säker, skanna den med pålitlig antispionmjukvara. För detta rekommenderar vi att använda Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara