Vad är lvcoms.exe? Ska jag bort det?

lvcoms.exe

lvcoms.exe är en legitim Microsoft-process som kan dyka upp på din dator efter att ha installerat ett av dessa program: Logitech ImageStudio, Logitech QuickCam, Labtec WebCam, Logitech ClickSmart eller Pinnacle MPEG Realtime Codec. Denna fil tillhandahåller diverse funktioner, så som integrering av webbkamera med Microsoft NetMeeting, andra applikationer för videoströmning och liknande. lvcoms.exe kan hittas i mappen C:\Program Files\Common Files

FARA!

Hackare som döper sina illasinnade filer efter legitima filer är en stor fara. Det betyder att du inte kan lita på lvcoms.exe, speciellt inte om den ligger i mapparna C:\Windows eller C:\Windows\System32. För att säkerställa att din dator är säker, skanna den med pålitlig antispionmjukvara. För detta rekommenderar vi att använda Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-lvcoms-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara