Vad är lsm.exe? Ska jag bort det?

lsm.exe

lsm.exe är en körbar fil som tillhör tjänsten Local Session Manager. Det kan hittas i operativsystemet Microsoft Windows Vista och Windows 7, och ligger vanligtvis i mappen C:\Windows\System32. Om du upptäcker Ism-exe i ett annat operativsystem så bör du inte slösa tid, utan skanna din dator med pålitlig antispionmjukvara. Detta kommer hjälpa dig att kolla denna fil, och om den verkligen är illasinnad, ta bort den och alla dess komponenter. Men i de flesta fall så anses lsm.exe vara en legitim Windows-komponent och en kärnfil i Windows som är ansvarig för att login-sessionerna på PC´n och liknande aktiviteter. Det är därför som vi inte rekommenderara att stänga ner den.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst så lsm.exe kan även användas till att gömma det faktum att din dator är infekterad. Om denna fil inte ligger i mappen C:\Windows\System32, så kan den vara inblandad i illasinnade aktiviteter. I så fall föreslår vi att kolla lsm.exe med RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-lsm-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara