Allvarlighets skala:  
  (92/100)

Live Security Professional. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Jake Doevan - - | Typ: Virus

Live Security Professional är ytterligare ett farligt hot från Winwebsec familjen. Den här familjen har sedan tidigare blivit känd för bla Live Security Platinum och det senaste hotet, som är kallat System Progressive Protection. Det verkar som att bedragarna har använt samma GUI för det här hotet och designat det för samma vilseledande aktiviteter – Live Security Professional försöker även att skapa en bild av att användare är infekterade med diverse olika virus och att denne behöver köpa en licens. Du bör dock bara köpa den om du inte bryr dig om din dators säkerhet. Precis som testversionen så måste även den licenserade versionen av Live Security Professional tas bort från ditt system utan dröjsmål. Det har ingen virusdatabas och försöker bara hitta vägar att stjäla pengar från sina offer. Dessutom kan det enkelt stjäla kreditkortsuppgifter efter att betalning har gjorts! Som du kan se så är Live Security Professional det verkliga hotet som kan påbörja flera allvarliga problem.

Hur kan jag bli infekterad med Live Security Professional?

Eftersom det liknar de andra programmen från Winwebsec så är det inte underligt att det här programmet använder samma tillvägagångssätt för att distribuera sig självt. Vårat forskningscentrum varnar för att Live Security Professional enkelt kan laddas ner tillsammans med gratisprogram, testversioner, bilagor i spam mail eller andra nedladdningar som är smittade. Väl inne i systemet så gör Live Security Professional ändringar i din dator och börjar sin vilseledande kampanj efter du startat om din dator. För att kunna få tag i pengarna så hävdar det att det är ett effektivt instrument för att hitta virus. Detta är givetvis inte sant. Du måste ignorera alla varningsmeddelanden du får från Live Security Professional. Här är några exempel på hur de kan se ut:

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Live Security Professional
Warning! 38 infections found!
Last scan detected malicious programs (6), viruses (22), adware (2), spyware (6), tracking cookies (2)
It is highly recommended to remove these threats from your computer immediately!

När du är infekterad med Live Security Professional så kommer du att bli bombaderad med varningar som rapporterar om diverse olika säkerhetshot på din dator. För att kunna stoppa det här så måste du radera Live Security Professional från din dator. Annars kanske du inte bara förlorar pengar eller blir infekterad med fler hot – detta bluffprogram kommer även att göra din dator långsammare, börja med omdirigeringar när du surfar och även sprida din personliga information vidare.

Hur kan jag radera Live Security Professional?

Om du kan komma ut på internet så ladda ner någon av dessa effektiva anti-malware programmen: Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Reimage, Malwarebytes Anti Malware. Du borde uppdatera de innan du börjar för att ha en komplett virusdatabas.
Dock så är det många program som blockerar datorn från att köra legitima säkerhetsprogram, så här är några tips som kan vara hjälpsamma för att stoppa Live Security Professional:

* Testa att döda den skadliga proccessen genom att starta om din dator i felsäkert läge med nätverk och öppna programhanteraren (ctrl+shift+esc). Titta efter [slumpmässiga bokstäver och/eller siffror].exe eller protector[slumpmässiga bokstäver].exe proccesser, stoppa de och kör en full systemsökning med anti-malware program. Glöm inte att söka igenom din pc i normalt läge sen för att vara säker på att viruset är helt borttaget.

* Prova använda den här registreringskoden som har fungerat med tidigare versioner av WinWebSec-familjens medlemmar: AA39754E-715219CE.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Live Security Professional, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Live Security Professional. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Live Security Professional ögonblicksbild
Live Security Professional ögonblicksbild

Live Security Professional manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Ta bort filer:
[random].exe

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk