Allvarlighets skala:  
  (95/100)

Ta bort viruset LinkedIn

| Typ: Sabotageprogram

Linkedln virus är en farlig smitta som aktivt sprider sig. Den distribueras i form av en bekräftelse via e-post, vilket är fyllt med Linkedln´s loggo och liknande knepiga detaljer. Men meddelandet är långt ifrån vad du tror det är. Om du faller för att klicka på länken, som också har införlivats och leder dig till sidan Linkedln Message View, kan din dator smittas med viruset. För att vara mer exakt så kommer du omdirigeras till en webbsida som infekterar din dator med en trojan kapabel att skapa allvarliga problem i systemet. Var medveten om att länkarna “Avregistrera” och “ Lär dig varför vi inkluderat detta” gör samma sak! Om du skulle råka falla för denna bluff så kör omedelbart en fullständig skanning av systemet med ett uppdaterat antispionprogram.

HUR KAN JAG SMITTAS MED Linkedln virus?

Linkedln virus sprids via förfalskade e-mail. Ibland ser de ut som inbjudningar till att ansluta sig till Linkedln, ibland frågar de varför du inte anslutit till linkedln på 5 dagar, eller så varnar de för väntande meddelanden. Om du vill undvika att infekteras av en trojan ska du ignorera dessa meddelanden som säger att avsändaren är member@linkedln.com. Givetsvis finns det fler falska emailadresser som blivit skapade av internetbrottslingar för att sprida deras virus. Snälla ignorera dessa e-mail och meddela dina vänner. Om du vill veta huruvida ett tvivelaktigt e-mail är skadligt, så sväva med musen (klicka inte på något!) över länken som är bifogad och kontrollera den nedre delen för att se webbsidans URL. Försäkra dig om att det är från företaget som skickade mailet.

HUR TAR JAG BORT Linkedln virus?

Om du blivit lurad att klicka på en skadlig länk och råkat installera Linkedln virus på din dator ska du skanna den med ett uppdaterat antivirusprogram så snart som möjligt. Prova dessa varianter: SpyHunter 5. Dessutom bör du ändra ditt Linkedln-lösenord och även göra detta ifall du använder andra sociala nätverk och communities.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
LinkedIn virus ögonblicksbild
LinkedIn virus ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-linkedin-virus.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om LinkedIn virus