Vad är LDMConf.exe? Ska jag bort det?

LDMConf.exe

LDMConf.exe är en körbar fil som tillhör Logitech Desktop Messengar eller LDM. Den kommer i ett paket med alla Logitech Corporation-produkter som en fri tjänst som söker efter mjukvaruuppdateringar och andra nyheter, så som speciella Logitech-erbjundanden, kampanjer, programutvecklingar och liknande information. LDMConf.exe börjar arbeta varje gång datorn startas om och kopplar upp sig mot internet. Den arbetar i bakgrunden och har inget visuellt fönster. Denna fil är inte en av Windows kärnfiler, så du kan ta bort den från systemet utan att skada det.

FARA!

Skadeprogramsskapare försöker att gömma sina skadeprogram. Ibland gör de detta genom att använda identiska namn som de som används för legitima filer. Det är därför som du bör vara försiktig med alla processer som inte tillhör Microsoft. För att säkerställa att LDMConf.exe är legitim, skanna den med Reimage eller annnat pålitligt antispionprogram.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ldmconf-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara