Vad är LDMConf.exe? Ska jag bort det?

LDMConf.exe

LDMConf.exe är en körbar fil som tillhör Logitech Desktop Messengar eller LDM. Den kommer i ett paket med alla Logitech Corporation-produkter som en fri tjänst som söker efter mjukvaruuppdateringar och andra nyheter, så som speciella Logitech-erbjundanden, kampanjer, programutvecklingar och liknande information. LDMConf.exe börjar arbeta varje gång datorn startas om och kopplar upp sig mot internet. Den arbetar i bakgrunden och har inget visuellt fönster. Denna fil är inte en av Windows kärnfiler, så du kan ta bort den från systemet utan att skada det.

FARA!

Skadeprogramsskapare försöker att gömma sina skadeprogram. Ibland gör de detta genom att använda identiska namn som de som används för legitima filer. Det är därför som du bör vara försiktig med alla processer som inte tillhör Microsoft. För att säkerställa att LDMConf.exe är legitim, skanna den med Reimage eller annnat pålitligt antispionprogram.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ldmconf-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara