Allvarlighets skala:  
  (77/100)

Ta bort viruset KMSPico (Borttagningsguide) - uppdaterad Jul 2019

av Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Typ: Sabotageprogram

Hur fungerar KMSPico-viruset?

KMSPico virus

Vi rekommenderar inte att du söker efter länkar till gratis nedladdning av KMSPico. KMSPico är ett mycket farligt och olagligt verktyg, känt som en aktivator för Windows. Det är inte relaterat till Microsoft. Detta verktyg kan kontaminera din dator med skadliga virus. Även om det inte är skadligt i sig själv, är majoriteten av de webbsidor som tillhandahåller nedladdningslänkar till det otillförlitliga och kan sprida virus. Webbsidor som marknadsför olagliga program har för övrigt inget annat att komma med.

Som vi redan nämnt, kan KMSPico-aktivatorn orsaka allvarliga datorvirus, då de nätkriminella vet att många användare vill hitta bra programvaror som är gratis. De utnyttjar alltså användare som söker efter gratisnedladdningar av program som egentligen inte är gratis.

Därmed infekterar de de mest efterfrågade programmen med skadliga komponenter, såsom trojaner eller maskar, eller mindre farliga hot som annonsprogram. Det har noterats att KMSPico-viruset ofta främjar annonsprogram, varför vissa säkerhetsforskare benämner detta farliga program som ”KMSPico adware”. Detta är dock inte en korrekt kategorisering för det. 

KMSPico virus

Vi uppmuntrar dig till att INTE ladda ner eller använda denna typ av illegala verktyg. Detta är definitivt INTE något säkert verktyg och du kan aldrig veta vilka ytterligare komponenter som följer med. Om du vill använda en fullständig, säker och laglig version av Windows, ska du köpa den officiella licensnyckeln från Microsoft. Andra suspekta fakta om KMSPico är att det uppmanar användaren att stänga ner alla andra aktiva säkerhetsprogram på datorn – ett uppenbart tecken på att detta program kan utgöra en säkerhetsrisk.

Om du redan har installerat detta olagliga program, rekommenderar vi starkt att du skannar din dator med ett antisabotageprogram såsom Reimage för att se om du har råkat installerat ytterligare skadliga program ihop med KMSPico zip. Kom ihåg att de flesta skadliga programmen inte syns eller upptäcks direkt. De kan ligga dolda och samla in känslig information om dig under lång tid eller helt plötsligt slå till genom att låta ldda ner ytterligare sabotageprogram. 

Hur lyckas KMSPico smitta din PC med ytterligare skadliga program?

Som vi redan har nämnt, antas KMSPico vara säkert i sig själv. Dock klagar många användare över att det inte fungerar eller att de har märkt av andra suspekta saker efter att de hat laddat ner programmet. Det finns en ganska enkel förklaring till detta.

Problemet är att utvecklarna av skadliga eller potentiellt oönskade program (PUP) tenderar att använda den så kallade ”bundling”-tekniken; de sprider sina produkter ihop med andra gratisprogram. Vad gäller KMSPico, kan du i installationsinställningarna eventuellt finna andra nedladdningsbara program. VAR FÖRSIKTIG, för dessa tilläggsprogram kan vara infekterade och skada ditt datorsystem! Det behöver knappt nämnas att tillförlitligheten för program som rekommenderas av en illegal programvara är väldigt låg.

Guide för borttagning av KMSPico 

KMSPico-viruset är mycket otillförlitligt. Du kan ta bort det manuellt, men då är risken att det ligger kvar ytterligare sabotageprogram som du kan ha råkat installera samtidigt som KMSPico. Därför rekommenderar vi att du skannar din PC med ett starkt antisabotageprogram såsom Reimage, som tar bort alla farliga program och filer automatiskt. Detta är den enklaste och snabbaste metoden för att rensa din dator från hot och PUP. Ifall du bara vill ta bort KMSPico, ska du radera följande filer och mappar: 

 • AutoPico.exe 
 • Service_KMS.exe 
 • unins000.exe 
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe 
 • tap-windows-9.21.0.exe

Ytterligare filer och mappar som du ska ta bort:

Radera AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms och Access_KMS_Client.PL.xrm-ms, samt övriga filer som ligger i KMSPico-mappen i C:\Program. Radera också KMSPico-mappen via Startmenyn > Program.

Vi rekommenderar också att du noggrant går igenom Windows-registret och tar bort alla nycklar som är relaterade till detta program. Detta är en ganska utmanande uppgift, så vi rekommenderar inte att du gör några ändringar i Windows-registret så länge du inte är en erfaren datoranvändare. Annars kan du råka radera viktiga filer och skada andra program. 

You can remove virus damage automatically with a help of one of these programs: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. We recommend these applications because they detect potentially unwanted programs and viruses with all their files and registry entries that are related to them.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
KMSPico-viruset ögonblicksbild
KMSPico-viruset ögonblicksbild

Manuell KMSPico Borttagningsguide för virus:

Ta bort KMSPico från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera KMSPico och relaterade program
  Leta här efter KMSPico eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Borttagning guider på andra språk