Allvarlighets skala:  
  (77/100)

KMSPico-viruset. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - -   KMSPico | Typ: Sabotageprogram

Hur fungerar KMSPico-viruset?

KMSPico virus

Vi rekommenderar inte att du söker efter länkar till gratis nedladdning av KMSPico. KMSPico är ett mycket farligt och olagligt verktyg, känt som en aktivator för Windows. Det är inte relaterat till Microsoft. Detta verktyg kan kontaminera din dator med skadliga virus. Även om det inte är skadligt i sig själv, är majoriteten av de webbsidor som tillhandahåller nedladdningslänkar till det otillförlitliga och kan sprida virus. Webbsidor som marknadsför olagliga program har för övrigt inget annat att komma med.

Som vi redan nämnt, kan KMSPico-aktivatorn orsaka allvarliga datorvirus, då de nätkriminella vet att många användare vill hitta bra programvaror som är gratis. De utnyttjar alltså användare som söker efter gratisnedladdningar av program som egentligen inte är gratis.

Därmed infekterar de de mest efterfrågade programmen med skadliga komponenter, såsom trojaner eller maskar, eller mindre farliga hot som annonsprogram. Det har noterats att KMSPico-viruset ofta främjar annonsprogram, varför vissa säkerhetsforskare benämner detta farliga program som ”KMSPico adware”. Detta är dock inte en korrekt kategorisering för det. 

Vi uppmuntrar dig till att INTE ladda ner eller använda denna typ av illegala verktyg. Detta är definitivt INTE något säkert verktyg och du kan aldrig veta vilka ytterligare komponenter som följer med. Om du vill använda en fullständig, säker och laglig version av Windows, ska du köpa den officiella licensnyckeln från Microsoft. Andra suspekta fakta om KMSPico är att det uppmanar användaren att stänga ner alla andra aktiva säkerhetsprogram på datorn – ett uppenbart tecken på att detta program kan utgöra en säkerhetsrisk.

Om du redan har installerat detta olagliga program, rekommenderar vi starkt att du skannar din dator med ett antisabotageprogram såsom Reimage för att se om du har råkat installerat ytterligare skadliga program ihop med KMSPico zip. Kom ihåg att de flesta skadliga programmen inte syns eller upptäcks direkt. De kan ligga dolda och samla in känslig information om dig under lång tid eller helt plötsligt slå till genom att låta ldda ner ytterligare sabotageprogram. 

Hur lyckas KMSPico smitta din PC med ytterligare skadliga program?

Som vi redan har nämnt, antas KMSPico vara säkert i sig själv. Dock klagar många användare över att det inte fungerar eller att de har märkt av andra suspekta saker efter att de hat laddat ner programmet. Det finns en ganska enkel förklaring till detta.

Problemet är att utvecklarna av skadliga eller potentiellt oönskade program (PUP) tenderar att använda den så kallade ”bundling”-tekniken; de sprider sina produkter ihop med andra gratisprogram. Vad gäller KMSPico, kan du i installationsinställningarna eventuellt finna andra nedladdningsbara program. VAR FÖRSIKTIG, för dessa tilläggsprogram kan vara infekterade och skada ditt datorsystem! Det behöver knappt nämnas att tillförlitligheten för program som rekommenderas av en illegal programvara är väldigt låg.

Guide för borttagning av KMSPico 

KMSPico-viruset är mycket otillförlitligt. Du kan ta bort det manuellt, men då är risken att det ligger kvar ytterligare sabotageprogram som du kan ha råkat installera samtidigt som KMSPico. Därför rekommenderar vi att du skannar din PC med ett starkt antisabotageprogram såsom Reimage, som tar bort alla farliga program och filer automatiskt. Detta är den enklaste och snabbaste metoden för att rensa din dator från hot och PUP. Ifall du bara vill ta bort KMSPico, ska du radera följande filer och mappar: 

 • AutoPico.exe 
 • Service_KMS.exe 
 • unins000.exe 
 • KMSELDI.exe
 • UninsHs.exe 
 • tap-windows-9.21.0.exe

Ytterligare filer och mappar som du ska ta bort:

Radera AutoPixo.exe, installAll.cmd, Access_KMS_Client.OOB.xrm-ms och Access_KMS_Client.PL.xrm-ms, samt övriga filer som ligger i KMSPico-mappen i C:\Program. Radera också KMSPico-mappen via Startmenyn > Program.

Vi rekommenderar också att du noggrant går igenom Windows-registret och tar bort alla nycklar som är relaterade till detta program. Detta är en ganska utmanande uppgift, så vi rekommenderar inte att du gör några ändringar i Windows-registret så länge du inte är en erfaren datoranvändare. Annars kan du råka radera viktiga filer och skada andra program. 

Du kan ta bort KMSPico automatiskt med hjälp av ett av dessa program: Reimage, Malwarebytes Malwarebytes. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort KMSPico-viruset, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera KMSPico-viruset. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Vi har testat Malwarebytes's effektivitet vid brottagning av KMSPico-viruset (2017-07-28)
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Vi har testat Malwarebytes's effektivitet vid brottagning av KMSPico-viruset (2017-07-28)
KMSPico-viruset ögonblicksbild
KMSPico-viruset ögonblicksbild

Manuell KMSPico Borttagningsguide för virus:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico från system med Windows

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera KMSPico och relaterade program
  Leta här efter KMSPico eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico från system med Mac OS X

 1. Om du använder OS X så klickar du på knappen Go i det övre högra hörnet och väljer Applications. Klicka på 'Go' och välj 'Applications'
 2. Vänta tills du ser mappen Applications och leta efter KMSPico eller andra misstänkta program i den. Högerklicka nu på alla sådana objekt och välj Move to Trash. Klicka på varje skadligt objekt och välj 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico från Internet Explorer (IE)

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter KMSPico och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av KMSPico. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico-virus från Microsoft Edge

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör KMSPico vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico från Mozilla Firefox (FF)

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här KMSPico och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av KMSPico. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico från Google Chrome

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här KMSPico och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av KMSPico. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Ta bort KMSPico från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter KMSPico och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för KMSPico. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-kmspico-virus.html

Borttagning guider på andra språk