Vad är kbd.exe? Ska jag bort det?

kbd.exe

kbd.exe är en legitim process, som också är känd som Logitech Multimedia Keyboard Manager. Denna programvara används för att konfigurera och hantera Logitech tangentbordsknappar som kan starta en webläsare, ändra volymen eller utföra liknande uppgifter. Om du inte vill inaktivera dessa funktioner på tangentbordet så rekommenderar vi att du inte avslutar kbd.exe . Precis som alla andra .Exe-filer är kbd.exe en process som inleddes så snart som användaren startar om datorn och det mesta fungerar i systemets bakgrund.

FARA!

Bedragare har börjat använda namn på legitima filer för att dölja sina egna virus! Enligt säkerhetsexperter så har kbd.exe redan fått sitt namn ”lånat” av Troj / Kango – D trojan horse, som mest används för att ge en angripare möjlighet att ansluta till systemet på distans och stjäla värdefulla data från datorn. Om du tror att din kdb.exe använder för mycket system resurser och skapar olika problem bör du kontrollera trovärdigheten hos denna fil med en hjälp av RegCure Pro eller annan ansedda scanner .

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om kbd.exe

Filer
Mjukvara