Vad är kbd.exe? Ska jag bort det?

kbd.exe

kbd.exe är en legitim process, som också är känd som Logitech Multimedia Keyboard Manager. Denna programvara används för att konfigurera och hantera Logitech tangentbordsknappar som kan starta en webläsare, ändra volymen eller utföra liknande uppgifter. Om du inte vill inaktivera dessa funktioner på tangentbordet så rekommenderar vi att du inte avslutar kbd.exe . Precis som alla andra .Exe-filer är kbd.exe en process som inleddes så snart som användaren startar om datorn och det mesta fungerar i systemets bakgrund.

FARA!

Bedragare har börjat använda namn på legitima filer för att dölja sina egna virus! Enligt säkerhetsexperter så har kbd.exe redan fått sitt namn ”lånat” av Troj / Kango – D trojan horse, som mest används för att ge en angripare möjlighet att ansluta till systemet på distans och stjäla värdefulla data från datorn. Om du tror att din kdb.exe använder för mycket system resurser och skapar olika problem bör du kontrollera trovärdigheten hos denna fil med en hjälp av RegCure Pro eller annan ansedda scanner .

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara