Allvarlighets skala:  
  (9/100)

Junk Cleaner. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Systemverktyg

Vad är Junk Cleaner?

Junk Cleaner

Junk Cleaner är en legitim applikation som redan har installerats för hundratals internetanvändare. Majoriteten av dessa tar dock borrt det mindre än två veckor efter installationen. Varför? Svaret är enkelt: för att det är en irriterande applikation som inte gör något på din dator innan du betalat för dess licens. Programmet hävdar att det kan förbättra din PC:s prestanda genom att hitta och ta bort skräpfiler.

När det har installerats så startas en skannare som genomför en full systemskanning, varpå resultaten visar en lista av hittade skräpfiler. Detta program arbetar dock på ett lurigt sätt för att svindla lättlurade personer på pengar, eftersom du kommer behöva betala en ansenlig summa pengar för att ta bort skräpfilerna med hjälp av en premiumversion av viruset Junk Cleaner.

Vi rekommenderar INTE att köpa den eftersom detta optimeringsverktyg INTE kommer förbättra din PC:s prestanda. Du ska föresten tänka två gånger innan du ger bort dina pengar till misstänkta tredje parter eftersom du omedvetet kan avslöja dina kreditkortsuppgifter för cyberbrottslingar.

Om Junk Cleaners omdirigeringar till dess officiella webbsida redan har börjat störa dina aktiviteter online så ska du se till att ta bort detta potentiellt oönskade program (PUP) från din dator utan att dröja. Det mest pålitliga sättet att göra detta är att köra en fyll systemskanning med ett dugligt antiskadeprogram såsom Reimage.

Hur kan Junk Cleaner kapa min dator?

Optimeraren Junk Cleaner är givetvis kategoriserad som ett potentiellt oönskat program (PUP), och inte utan anledning. Man har upptäckt att det sprids i ett mjukvarupaket i form av en add-on för webbläsare eller som ett insticksprogram. Som tur är så är det möjligt att plocka isär mjukvarupaket och endast få det gratisprogram du vill installera. För att kolla om gratisprogram bär på tillägg så måste du dock ha uppmärksamhet på hela installationen.

Först av allt så ska du välja Avancerad eller Anpassad installation och leta efter alternativ som nämner 'valbara nedladdningar' och är ibockade i förväg. Gratisprogrammet du vill installera måste självklart inte vara fyllt med potentiellt oönskade program, men risken för att ladda ner 'bundlad' mjukvara är ändå stor.

Därför ska du kolla varje gratisprogram och avbocka Junk Cleaner, ViewPassword, FlashFree, Slick Savings och andra misstänkta appar.

Vissa av Junk Cleaners användare hävdar även att de tkan leverera ett irriterande popup-meddelande som är märkt som 'Junk Cleaner' och som 'dyker upp i mitten av skärmen, inte kan flyttas, raderas eller avinstalleras. Dyker inte upp i mjukvarulistan. Det verkar vara kopplat till en varning som identifieras som en extern skadeprogramsattack. Varningen har även ett telefonnummer som tillhör en tredje part vid namn pandaje.' 

Hur tar jag bort viruset Junk Cleaner?

Junk Cleaner kan inte skada din dators operativsystem på något sätt. Det kan dock lura dig att spendera pengar för ett värdelöst program som inte kan förbättra din PC:s prestanda på något sätt. Om du redan har installerat det på din dator så kan du ta bort det med denna guide:

Klicka på Start → Kontrollpanelen → Program och Funktioner (om du använder Windows XP klickar du på Lägg Till/Ta Bort Program).
Leta här efter Junk Cleaner.
Avinstallera det och andra tvivelaktiga program.
Klicka OK för att spara dessa ändringar.

För auomatiskt borttagning av Junk Cleaner så rekommenderar vi att använda Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-junk-cleaner.html

Borttagning guider på andra språk