Allvarlighets skala:  
  (10/100)

Ta bort Jokerlivestream.com (Guide för Virusborttagning) - uppdaterad jan 2021

av Lucia Danes - - | Typ: Adware

Jokerlivestream.com är en webbsida som använder skumma taktiker för att få dig att ge ut dina kreditkortsuppgifter

Jokerlivestream.com annonsprogram

Jokerlivestream.com är en video streaming webbsida som påstår sig visa dig olika sporttävlingar gratis. Men webbsidan har mycket att gömma, och de dolda funktionerna kanske inte visar sig direkt, så användare bör vara mycket försiktiga för att undvika avslöjandet av personliga detaljer och förlust av pengar.

När användare först besöker Jokerlivestream.com erbjuds de att ladda ner ett Google Chrome tillägg som kallas ”Sports Kingdom”. Om man tackar nej så kommer popup-fönstret visas flertal gånger. Applikationen själv, som kan bli nedladdad från den officiella källan, borde tänkas på som ett potentiellt oönskat program som kommer spamma användare med popups, erbjudanden, kuponger och annat påträngande innehåll.

Dessutom så kommer de som vill titta på Jokerlivestreams videor bli omdirigerade flertal gånger och bes att ge ut kreditkortsuppgifter, och de påstår att det är för att verifiera ursprungslandet. Ge inte ut sådan känslig information, för den kan användas för skändliga ändamål – och säljas på svarta marknaden.

Men det troligaste scenariot är att kortet blir debiterat varje månad även om författarna lovat att inte debitera en enda slant. Därför bör du, om du installerat tillägget eller alltid blir omdirigerad på sajten, ta bort Jokerlivestream.com från din dator genom att använda ett säkerhetsprogram eller ta bort den oönskade applikationen manuellt.

Namn Jokerlivestream.com
Typ Annonsprogram/PUP
Fördelar som erbjuds av författarna (Live) HD streaming av sportevenemang
Infekterade webbläsare Chrome, Firefox, Edge, Explorer, osv.
Påverkade system Mestadels Windows
Symptom Webbläsarändringar gällande startsidan, omdirigeringar till udda webbplatser, ofta och påträngande annonser
Distribution Mjukvarupaket, tveksamma webbsidor
Detekteringsverktyg Programvaran ReimageIntego kan upptäcka annonsprogram

Jokerlivestream.com är ofta relaterat till annonsprogram även om författarna ofta försöker attrahera användare med den ”användbara” funktionen – att se sport matcher online. Men var medveten om att de attraktiva funktionerna, som live streaming, inte alls är gratis. Författarna av sidan får sina intäkter från saftiga annonser. Tyvärr är de inte säkra utan kan leda användare till mer allvarliga infektioner. Dessutom erbjuder Jokerlivestream också notifikationer på sidan som senare spammar användare med påträngande annonskampanjer.

Det bästa alternativet är att ta bort Jokerlivestream.com från ditt system. För eliminationssyften bör du använda specifika anti-malware verktyg eller följa steg-för-steg guiden som visas under den här artikeln. Att ta bort det potentiellt oönskade programmet är det bästa valet du kan göra när du hanterar den här luriga appen. Allt sådana appar gör är att visa upp påträngande annonser, skapa suspekta omdirigeringar till sidor som Jokerlivestream, samla surfrelaterad information, och så vidare.

Jokerlivestream.com potentiellt oönskat program

Webbläsarkapare kan ta över Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari och Internet Explorer enkelt och ändra inställningarna på dessa webbläsare utan tillåtelse. Så klart är en kapare inte på långt så farlig som ett java-baserat skadeprogram, informationstjuvar eller liknande. Men ändå så kan Jokerlivestream leda till sådana infektioner om man inte är försiktig nog.

Dessutom använder Jokerlivestream sig av osäkra tjänster som kan leda till pengaförlust. När vi kollade Integritetspolicyn och Användarvillkoren från ”goplayz” (sidan som ber om dina betalningsdetaljer) upptäckte vi följande:

By starting your Blender Bunch LTD membership, you are expressly agreeing that we are authorized to charge you a monthly membership fee at the then current rate, and any other charges you may incur in connection with your use of the Blender Bunch LTD service to the Payment Method you provided during registration (or to a different Payment Method if you change your account information).

Det är så Jokerlivestream lurar folk till att registrera sig för en tjänst som påstås vara gratis. Problemet är att det kan vara ganska besvärligt att avsluta betalningarna eftersom tvivelaktiga metoder ofta används för att få användare att betala så länge som möjligt. Vill du ha tillbaka pengarna? Tyvärr kommer de bara hänvisa dig till användarvillkoren vilket slår fast att transaktionerna är icke återbetalningsbara. Och på det sättet blir du debiterad  $49.95USD/månad efter att du har njutit klart av den 5-dagars gratisperioden. 

Jokerlivestream.com skumma metoder

Jokerlivestream.com borttagningen är en nödvändig process att gå igenom om du vill återställa dina webbläsare till deras före detta förhållanden. Om du upptäcker ändringar i din webbläsares startsida, ny flik URL eller andra delar så är det ett definitivt tecken på en PUP infektion. Om du letar efter ett verktyg som kan upptäcka allt suspekt innehåll i ditt system så rekommenderar vi att du laddar ner och installerar ReimageIntego.

Distribution tekniker och förebyggande tips

Enligt teknikexperterna från LosVirus.es, så kan annonsapplikationer bli distribuerade genom olika tekniker. Men programvarupaket är den vanligaste distributionsmetoden av annonsprogram som tillåter utvecklare att injicera skumt innehåll i vanliga programvarupaket. Du kan undvika detta genom att välja Anpassat/Avancerat läge på din webbläsare.

Dessutom så kan annonsprogram dyka upp i tredjepartswebbsidor. Annonsbaserade program är ofta förklädda som faktiskt användbara applikationer såsom drivrutinsuppdaterare, registerstädare, PDF konverterare, osv. Håll ditt avstånd från okända källor som du ofta kommer dyka på när du surfar internet. Om du kommer i kontakt med en lurifax sida, lämna då omedelbart. 

För ytterligare skydd kan du välja ett användbart antivirus verktyg att installera. Var inte rädd för att investera i ett verkligt pålitligt program som kan ta hand om din dators system ordentligt.

Eliminationstips for Jokerlivestream.com pop-upp borttagning

Jokerlivestream-borttagning kan bli genomförd på två olika sätt. Om du till exempel är en användare med lite erfarenhet rekommenderar vi att du använder en pålitlig mjukvara för elimination av annonsprogram. Var säker på att du väljer ett pålitligt verktyg så att du kommer kunna göra borttagningsprocessen automatiskt. 

Jokerlivestream ber om kreditkortsinformation

Du kan också ta bort Jokerlivestream viruset genom att använda manuella instruktioner. Vi har försett några instruktioner under den här artikeln. Den här guiden kommer informera och visa dig hur du blir av med cyberhotet från din Windows-enhet och dina webbläsare som Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge och Safari.

Om du redan tillåtit Notifikationer från Jokerlivestream.com så kan du stoppa dem så här:

Google Chrome:

 • Tryck på Meny > Inställningar
 • Hitta Webbplatsinställningar under Sekretess och säkerhet
 • Välj Popup och omdirigeringar
 • Under Tillåtet sektionen, hitta Jokerlivestream.com
 • Välj Blockera

Jokerlivestream notifikationer

Mozilla Firefox:

 • Gå till Meny > Inställningar > Sekretess & Säkerhet
 • Välj Inställningar bredvid Aviseringar
 • Hitta Jokerlivestream.com och välj Ta bort webbplats

Safari:

 • Tryck på Safari och gå till Inställningar
 • Välj Säkerhet > Webbinnehåll
 • Hitta Jokerlivestream.com och välj Neka

Internet Explorer:

 • Gå till Inställningar och gå till Internetinställningar
 • Välj Inställningar under Integritet
 • Hitta Jokerlivestream.com och ta bort den

Du kan bli av med virusskada med hjälp av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner och Malwarebytes är rekommenderade för att upptäcka potentiellt oönskad programvara och virus samt alla deras filer och registerposter som är relaterade till dem.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.

Manuell Jokerlivestream.com Borttagningsguide:

Ta bort Jokerlivestream.com från system med Windows

Ta bort annonsprogrammet från ditt Windows-system. Om du behöver hjälp under denna processen kan du välja att använda instruktionerna nedan:

 1. Klicka Start Control Panel Programs and Features (om du är användare av Windows XP, klicka på Add/Remove Programs). Klicka 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (om du är användare av 'Windows XP', klicka på 'Add/Remove Programs').
 2. Om du är en användare av Windows 10 / Windows 8 så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När Quick Access Menu dyker upp, välj Control Panel och Uninstall a Program. Om du är en användare av 'Windows 10 / Windows 8' så högerklickar du i det lägre vänstra hörnet av skärmen. När 'Quick Access Menu' dyker upp, välj 'Control Panel' och 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstallera Jokerlivestream.com och relaterade program
  Leta här efter Jokerlivestream.com eller andra nyligen installerade misstänksamma program.
 4. Avinstallera dem och klicka OK för att spara dessa ändringar. Högerklicka på alla misstänksamma saker och välj 'Uninstall'

Ta bort Jokerlivestream.com från Internet Explorer (IE)

Rensa din Internet Explorer webbläsare från allt skumt innehåll som annonsprogrammet redan lagt till. För mer detaljer, hänvisa till dessa riktlinjer:

 1. Ta bort farliga add-ons
  Öppna Internet Explorer, klicka på Kugghjulsikonen (IE meny) i det övre högra hörnet i webbläsaren och välj Manage Add-ons. Klicka på menyikonen och välj 'Manage add-ons'
 2. Du kommer att se ett Manage Add-ons fönster. Leta här efter Jokerlivestream.com och andra misstänksamma insticksprogram. Avaktivera dessa genom att klicka Disable: Högerklicka på varje skadlig sak och välj 'Disable'
 3. Ändra din startsida om den ändrades av detta virus:
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) i det övre högra hörnet av webbläsaren och välj Internet Options. Stanna i fliken General.
 4. Ta här bort skadliga URL-adresser och skriv in ett domännamn som du föredrar. Klicka Apply för att spara ändringar. Radera skadliga URL-adresser, skriv in ditt föredragna domännamn och klicka på 'Apply' för att spara ändringar
 5. Återställ Internet Explorer
  Klicka på kugghjulsikonen (meny) igen och välj Internet options. Gå till fliken Advanced.
 6. Välj här Reset.
 7. I det nya fönstret kollar du Delete personal settings och väljer Reset igen för att slutföra borttagning av Jokerlivestream.com. Gå till fliken 'Advanced' och klicka på knappen 'Reset'. Välj nu 'Delete personal settings' och klicka på knappen 'Reset' igen

Ta bort Jokerlivestream.com från Microsoft Edge

Om din Microsoft Edge webbläsare har blivit kapad av annonsprogram kan du upphäva alla oönskade ändringar genom att följa dessa steg:

Återställ Microsoft Edge-inställningar (Metod 1):

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på More (tre punkter i det översta högra hörnet av skärmen).
 2. Klicka på Settings för att öppna upp fler alternativ.
 3. Så fort Settings-fönstret visas, klicka på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå till Inställningar och välj 'Choose what to clear'
 4. Här väljer du allt som du vill ta bort och klickar på Clear. Välj 'Clear'-knappen
 5. Högerklicka nu på Start-knappen (Windows-loggan). Här ska du välja Task Manager Öppna startmenyn och välj 'Task Manager'
 6. När du är inne på Processes-fliken, söker du efter Microsoft Edge.
 7. Högerklicka på den och välj alternativet Go to details. Om du inte kan se alternativet Go to details, klickar du på More details och upprepar föregående steg. Högerklicka på 'Microsoft Edge' och välj 'Go to details' Välj 'More details' om alternativet 'Go to details' inte dyker upp
 8. När Details-fliken dyker upp, letar du upp varje post som har namnet Microsoft Edge i sig. Högerklicka på varje sådan post och välj End Task för att radera dessa. Leta upp Microsoft Edge-poster och välj 'End Task'

Att återställa Microsoft Edge-webbläsaren (Metod 2:

Om du inte lyckas med Metod 1, måste du använda en avancerad Edge-återställningsmetod.

 1. Obs: du måste säkerhetskopiera din data innan du använder denna metod.
 2. Hitta denna mapp på din dator: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Välj varje post som är sparad på denna och högerklicka med musen. Sedan alternativ Delete. Gå till Microsoft Edge-mappen på din dator, högerklicka på varje post och klicka på 'Delete'
 4. Klicka på Start-knappen (Windows-loggan) och skriv in window power på raden Search my stuff.
 5. Högerklicka på Windows PowerShell-posten och välj Run as administrator. Leta upp Windows PowerShell, högerklicka på det och välj 'Run as administrator'
 6. Så fort fönstret Administratör: Windows PowerShell dyker upp, klistra in detta meddelande efter PS C:\WINDOWS\system32> och tryck Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopiera och klistra in det begärda kommandot och tryck på 'Enter'

När du gjort dessa steg, bör Jokerlivestream.com vara borttagen från din Microsoft Edge-webbläsare.

Ta bort Jokerlivestream.com från Mozilla Firefox (FF)

Backa tillbaka från alla ändringar som skett på din Firefox webbläsare genom att eliminera annonsprogrammet:

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna Mozilla Firefox, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Add-ons Extensions. Klicka på menyikonen och välj 'Add-ons'
 2. Välj här Jokerlivestream.com och andra tvivelaktiga insticksprogram. Klicka Remove för att radera dessa. Välj 'Extensions' och leta efter skadliga saker. Klicka 'Remove' för att göra dig av med dem alla
 3. Återställ Mozilla Firefox
  Klicka på menyn för Firefox i det övre vänstra hörnet och klicka på frågetecknet. Välj här Troubleshooting Information. Klicka på menyikonen och sedan på '?'. Välj 'Troubleshooting Information'
 4. Du kommer nu att se meddelandet Reset Firefox to its default state med knappen Reset Firefox Klicka denna knapp flera gånger för att slutföra borttagningen av Jokerlivestream.com. Klicka på knappen 'Reset Firefox' ett par gånger

Ta bort Jokerlivestream.com från Google Chrome

Du kan eliminera allt suspekt innehåll från Google Chrome genom att följa våran guide. Se till att du följer var steg i de här instruktionerna:

 1. Radera skadliga insticksprogram
  Öppna Google Chrome, klicka på menyikonen (övre högra hörnet) och välj Tools Extensions. Klicka på menyikonen. Välj 'Tools' och 'Extensions'
 2. Välj här Jokerlivestream.com och andra skadliga insticksprogram, och välj skräpikonen för att radera dessa. Leta efter skadliga saker och radera dem alla genom att klicka på Papperskorgen
 3. Klicka på menyikonen igen och välj Settings Manage Search engines under sektionen Search. När du är i 'Settings', välj 'Manage search engines...'
 4. När du är i Search Engines... så tar du bort skadliga söksidor. Du bör endast lämna Google eller ditt föredragna domännamn. Klicka 'X' för att ta bort skadliga URL-adresser
 5. Återställ Google Chrome
  Klicka på menyikonen i det övre högra hörnet i din Google Chrome och välj Settings.
 6. Skrolla ner till slutet av sidan och klicka på Reset browser settings. När du är i 'Settings', skrolla ner till knappen 'Reset browser settings' och klicka på den
 7. Klicka Reset för att bekräfta denna handling och slutföra borttagningen av Jokerlivestream.com. Klicka på knappen 'Reset' för att slutföra borttagningen

Ta bort Jokerlivestream.com från Safari

 1. Ta bort skadliga tillägg
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menyn i det övre vänstra hörnet. När du gjort det, välj Preferences. Klicka på 'Safari' och välj 'Preferences'
 2. Välj här Extensions och leta efter Jokerlivestream.com och andra misstänkta objekt. Klicka på knappen Uninstall för att göra dig av med dem. Gå till 'Extensions' och avinstallera skadliga add-ons
 3. Återställ Safari
  Öppna webbläsaren Safari och klicka på Safari i menysektionen i det övre vänstra hörnet. Välj här Reset Safari.... Klicka på 'Safari' och välj 'Reset Safari...'
 4. Du kommer nu se ett detaljerat dialogfönster fyllt med återställningsalternativ. Alla dessa alternativ är vanligtivs ibockade, men du kan specificera vilka av dem du vill återställa. Klicka på knappen Reset för att färdigställande borttagningsprocessen för Jokerlivestream.com. Välj alla alternativ och klicka på knappen 'Reset'

Låt inte myndigheterna spionera på dig

Myndigheterna har många problemområden gällande att spåra användares information och spionera på invånare så du bör komma ihåg detta och lära dig mer om skuggig informationsinsamling. Undvik oönskad spårning från myndigheterna och spionering genom att bli helt anonym på nätet.

Du kan välja en annorlunda geografisk plats när du kopplar upp dig och få tillgång till vilket innehåll som helst, oavsett geografiska begränsningar. Du kan enkelt njuta av internetuppkopplingen utan risk av att bli hackad om du använder dig av en Private Internet Access VPN.

Ta kontroll över informationen som kan nås av styrelser och andra oönskade parter och surfa online utan att spioneras på. Även om du inte är inblandad i olagliga aktiviteter och litar på dina tjänster och plattformer så är det nödvändigt att aktivt skydda din integritet och ta försiktighetsåtgärder genom en VPN-tjänst.

Säkerhetskopiera filer för senare användning i fall malware-attacker uppstår

Mjukvaruproblems skapade av skadeprogram eller direkt dataförlust på grund av kryptering kan leda till problem med din enhet eller permanent skada. När du har ordentliga aktuella säkerhetskopior kan du enkelt ta igen dig om något sådant skulle hända och fortsätta med ditt arbete.

Det är viktigt att skapa uppdateringar för dina säkerhetskopior efter ändringar så att du kan fortsätta var du var efter att skadeprogram avbryter något eller skapar problem hos din enhet som orsakar dataförlust eller prestandakorruption.

När du har den senaste versionen av varje viktigt dokument eller projekt kan du undvika mycket frustration. Det är praktiskt när skadeprogram kommer från ingenstans. Använd Data Recovery Pro för systemåterställning.

Om utvecklaren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-jokerlivestream-com.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om Jokerlivestream.com