Vad är iviRegMgr.exe? Ska jag bort det?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (även känd som RegMgr Module) är en körbar fil från IviREgMgr Module. Den kan även hittas efters installation av InterVideo Registration Manager för WinDVD och InterVideo-produkter. Den kan hittas i en mapp i ”C:\Program Files\Common Files”. iviregmgr.exe är en digitalt signerad fil, så den anses vara säker. Men det är inte en kärnfil i Windows, så du kan stänga ner den om du vill. För att ta bort iviregmgr.exe från datorn bör du avinstallera IviRegMgr Module.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så iviregmgr.exe kan användas av hackare för att gömma deras egna virus! Om du upptäcker att denna körbara fil konsumerar mycket systemresurser så bör du kolla dess pålitlighet med ett välrenommerat program. I detta fall så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara