Vad är iviRegMgr.exe? Ska jag bort det?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (även känd som RegMgr Module) är en körbar fil från IviREgMgr Module. Den kan även hittas efters installation av InterVideo Registration Manager för WinDVD och InterVideo-produkter. Den kan hittas i en mapp i ”C:\Program Files\Common Files”. iviregmgr.exe är en digitalt signerad fil, så den anses vara säker. Men det är inte en kärnfil i Windows, så du kan stänga ner den om du vill. För att ta bort iviregmgr.exe från datorn bör du avinstallera IviRegMgr Module.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så iviregmgr.exe kan användas av hackare för att gömma deras egna virus! Om du upptäcker att denna körbara fil konsumerar mycket systemresurser så bör du kolla dess pålitlighet med ett välrenommerat program. I detta fall så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara