Vad är iviRegMgr.exe? Ska jag bort det?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (även känd som RegMgr Module) är en körbar fil från IviREgMgr Module. Den kan även hittas efters installation av InterVideo Registration Manager för WinDVD och InterVideo-produkter. Den kan hittas i en mapp i ”C:\Program Files\Common Files”. iviregmgr.exe är en digitalt signerad fil, så den anses vara säker. Men det är inte en kärnfil i Windows, så du kan stänga ner den om du vill. För att ta bort iviregmgr.exe från datorn bör du avinstallera IviRegMgr Module.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, så iviregmgr.exe kan användas av hackare för att gömma deras egna virus! Om du upptäcker att denna körbara fil konsumerar mycket systemresurser så bör du kolla dess pålitlighet med ett välrenommerat program. I detta fall så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om iviRegMgr.exe

Filer
Mjukvara