Vad är iqmanager.exe? Ska jag bort det?

iqmanager.exe

iqmanager.exe är en körbar fil som notifierar om infiltrationer av farliga program som kallas I-Q Manager eller I-Q Manager Antipiracy foundation scanner. I-Q Manager är ett farligt gisslanprogram som ”skannar” påverkade datorer efter upphovsrättsskyddat material, och ber dem sedan att betala ett böter för de illegala filer som finns i systemet, så som Torrent-filer. Självklart bör du aldrig tro på dessa meddelanden eftersom de endast används för en sak – att stjäla pengar och personlig information från folk.

Om iqmanager.exe infiltrerar systemet så blir det ansvarigt för att starta detta gisslanprogram eller vissa av dess komponenter. Vidare så kan det även användas för att blockera systemet, stjäla personlig information från din dator och ladda ner andra hot till den.

Om du hittat filen iqmanager.exe i din Aktivitetshanterare så rekommenderar vi starkt att eliminera den från systemet, eftersom det verkligen är en farlig fil som kan användas för diverse farliga aktiviteter. För att kolla denna fil och ta bort den, ladda ner RegCure Pro.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara