Vad är iqmanager.exe? Ska jag bort det?

iqmanager.exe

iqmanager.exe är en körbar fil som notifierar om infiltrationer av farliga program som kallas I-Q Manager eller I-Q Manager Antipiracy foundation scanner. I-Q Manager är ett farligt gisslanprogram som ”skannar” påverkade datorer efter upphovsrättsskyddat material, och ber dem sedan att betala ett böter för de illegala filer som finns i systemet, så som Torrent-filer. Självklart bör du aldrig tro på dessa meddelanden eftersom de endast används för en sak – att stjäla pengar och personlig information från folk.

Om iqmanager.exe infiltrerar systemet så blir det ansvarigt för att starta detta gisslanprogram eller vissa av dess komponenter. Vidare så kan det även användas för att blockera systemet, stjäla personlig information från din dator och ladda ner andra hot till den.

Om du hittat filen iqmanager.exe i din Aktivitetshanterare så rekommenderar vi starkt att eliminera den från systemet, eftersom det verkligen är en farlig fil som kan användas för diverse farliga aktiviteter. För att kolla denna fil och ta bort den, ladda ner RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om iqmanager.exe

Filer
Mjukvara