Vad är iqmanager.exe? Ska jag bort det?

iqmanager.exe

iqmanager.exe är en körbar fil som notifierar om infiltrationer av farliga program som kallas I-Q Manager eller I-Q Manager Antipiracy foundation scanner. I-Q Manager är ett farligt gisslanprogram som ”skannar” påverkade datorer efter upphovsrättsskyddat material, och ber dem sedan att betala ett böter för de illegala filer som finns i systemet, så som Torrent-filer. Självklart bör du aldrig tro på dessa meddelanden eftersom de endast används för en sak – att stjäla pengar och personlig information från folk.

Om iqmanager.exe infiltrerar systemet så blir det ansvarigt för att starta detta gisslanprogram eller vissa av dess komponenter. Vidare så kan det även användas för att blockera systemet, stjäla personlig information från din dator och ladda ner andra hot till den.

Om du hittat filen iqmanager.exe i din Aktivitetshanterare så rekommenderar vi starkt att eliminera den från systemet, eftersom det verkligen är en farlig fil som kan användas för diverse farliga aktiviteter. För att kolla denna fil och ta bort den, ladda ner RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara