Allvarlighets skala:  
  (42/100)

Interpol virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Gabriel E. Hall - - | Typ: Sabotageprogram

Interpol viruset är det senaste hotet från Ukash virus som låser din dator för lagbrot och ber dig betala deras offer via Ukash eller Paysafecard betalnings system. Detta virus från Ukash går under namnet Interpol departement av Cybercrime och attackerar mest Euperiska och Nord Amerikanska länder. Var försiktig detta är ett alarm “Din ip är blockerad på grund av en andledning som står längre ner” detta är helt fejk och du måste INTE betala avgiften för att ta bort viruset Interpol från din dator. Men borttagningen av detta viruset är extra svårt p.g.a datorn har låst sig.Men om du har lite kunskap om systemet din dator har så kan du lätt bli av med Interpol viruset.

Hur man blir smitad av Interpol viruset?

Precis som andra Ukash virus,Interpol viruset sprids via spam e-mail med infecterade innehåll. Såklart kan du också bli infecterad av fejkade uppdateringar, gratis saker och andra filer som har Trojan viruset i sig. Så fort det kommer in i systemet låser det sig och du kan inte göra något åt det . Det måste vara detta larm, vilket som är visat självständigt, det ser väldigt oproffisionelt ut för att det innehåller gramatiska fel. Men p.g.a där är en stor chans datorn är chockad efter att hitta sin dator har blivit låst av en agent byro som Interpol Department of Cybercrime eller andra byror officiela byror som inte skaffar sina pengar på detta sättet – dom låser inte datorer och sen ber om att bli betalade via Ukash. Om du har blivit alarmerad av ett av dessa larm så följ guiden till att ta bort Interpol viruset.

Hur jag blir av med Interpol viruset.

Om du har blivit attackerad av Interpol viruset följ dessa steg för att bli av det det.

  1. Starta om din dator till “Safe mode with Networking” men hjälp av f8 knappen.
  2. Starta MSConfig och stäng av alla start ups med rundll32 med alla applicationer med Application Data;
  3. Starta om systemet igen.
  4. Scana din dator med SpyHunter eller något annat anti-spyprogram för att ta bort dom infecterade filerna
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Interpol virus, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Interpol virus. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.

Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.

Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Interpol virus ögonblicksbild
Interpol virus ögonblicksbild

Interpol virus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Om utvecklaren

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Gabriel E. Hall
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk