Ta bort Interpol virus

 
Allvarlighetsgrad skala: Allvarlighetsgrad skala (42/100)
 

Interpol viruset är det senaste hotet från Ukash virus som låser din dator för lagbrot och ber dig  betala deras offer via Ukash eller Paysafecard betalnings system. Detta virus från Ukash går under namnet Interpol departement av Cybercrime och attackerar mest Euperiska och Nord Amerikanska länder. Var försiktig detta är ett alarm “Din ip är blockerad på grund av en andledning som står längre ner” detta är helt fejk och du måste INTE betala avgiften för att ta bort viruset Interpol från din dator. Men borttagningen av detta viruset är extra svårt p.g.a datorn har låst sig.Men om du har lite kunskap om systemet din dator har så kan du lätt bli av med Interpol viruset.

Hur man blir smitad av Interpol viruset?

Precis som andra Ukash virus,Interpol viruset sprids via spam e-mail med infecterade innehåll. Såklart kan du också bli infecterad av fejkade uppdateringar, gratis saker och andra filer som har Trojan viruset i sig. Så fort det kommer in i systemet låser det sig och du kan inte göra något åt det . Det måste vara detta larm, vilket som är visat självständigt, det ser väldigt oproffisionelt ut för att det innehåller gramatiska fel. Men p.g.a där är en stor chans datorn är chockad efter att hitta sin dator har blivit låst av en agent byro som Interpol Department of Cybercrime eller andra byror officiela byror som inte skaffar sina pengar på detta sättet – dom låser inte datorer och sen ber om att bli betalade via Ukash. Om du har blivit alarmerad av ett av dessa larm så följ guiden till att ta bort Interpol viruset.

Hur jag blir av med Interpol viruset.

Om du har blivit attackerad av Interpol viruset följ dessa steg för att bli av det det.

 1. Starta om din dator till “Safe mode with Networking” men hjälp av f8 knappen.
 2. Starta MSConfig och stäng av alla start ups med rundll32 med alla applicationer med Application Data;
 3. Starta om systemet igen.
 4. Scana din dator med SpyHunter eller något annat anti-spyprogram för att ta bort dom infecterade filerna

Automatisk Interpol virus borttagning:

Vi kan vara kopplade till vilken produkt som helst som vi rekommenderar på hemsidan. Fullständiga villkor finns i våra användaravtal.
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Interpol virus så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
SpyHunter rekommenderas remover för att avinstallera Interpol virus Du bör bekräfta med fri rättegång att man detekterar nuvarande version av parasit.

Notera: Behövs manuell assistans betyder det att en eller alla av borttagningarna inte kunde genomföras utan att viss manuell hjälp, vänligen läs igenom manualen för borttagning nedan.
dot
STOPzilla
Vi testar STOPzilla effektivitet att avlägsna Interpol virus (2014-01-13 10:36:39)
dot
Malwarebytes Anti Malware
Vi testar Malwarebytes Anti Malware effektivitet att avlägsna Interpol virus (2014-01-13 10:36:39)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi testar XoftSpy AntiVirus Pro effektivitet att avlägsna Interpol virus (2014-01-13 10:36:39)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
Vi testar Defender Pro Ultimate Security Suite effektivitet att avlägsna Interpol virus (2014-01-13 10:36:39)
Interpol virus ögonblicksbild:
Interpol virus

Interpol virus manuellt avlägsnande:

Döda processer:
[random].exe

Borttagning guider på andra språk

Ett svar “Interpol virus”

 1. Sirguey Säger:
  november 08, 2012, 14:07:54

  Jag fick ett liknande virus fast från Rikspolisen enheten för databrott. Eftersom viruset låser min IP skulle detta drabba också andra användare av samma pc. Har man inte olika IP då. T.exp jobbdator där folk har olika inoggningar på samma dator.

  mvh
  S

Din åsikt om Interpol virus

Gilla oss på Facebook
nyheter
virus
filer