Allvarlighets skala:  
  (95/100)

Internet Security 2014. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Program som stjäl

Internet Security 2014 verkar vara ett annat falskt anti-spyware, som kommer från samma grupp av malwares som Internet Security, Internet Security 2012, Internet Security 2013 och många andra liknande hot. Vi måste erkänna att vi fortfarande inte har deras exempel. Men vi beslutade att följa några ansedda säkerhetsexperter (Loaris, ESGI Support Center, ..) och inkludera detta program till vår databas för att varna våra läsare om detta hot. I grund och botten, det ser ut som tidigare varianter av virus som tillhör samma grupp och det viktigaste, som skiljer sig från de andra, är dess namn. Akta dig, så så fort sådana skurkar kommer in i systemet så de tenderar att visa falska varningar och system skannrar som rapporterar om olika typer av säkerhetsfrågor. Dessutom erbjuder de att köpa den licensierade versionen och ta bort dessa virus. Snälla, betala inte för Internet Security 2013 om det infekterar din dator. Så länge det är en ny parasit, rekommenderar vi att du använder automatiserade säkerhetsprogram för att eliminera sina filer.

HUR KAN JAG BLI INFEKTERAD AV INTERNET SECURITY 2014?

Internet Security 2014 förväntas förlita sig på samma distributionsmetod som Internet Security 2013 och andra skurkar. Det kan förlita sig på en trojansk häst, som utnyttjar säkerhetsluckor för att komma in i systemet oupptäckt. Så fort den gör det, hämtar det Internet Security 2014 filer och ställer in den på att starta så fort du startar din infekterade maskin. Om du är en ovan PC-användare kan du falla för sina falska varningar och system skannrar som vanligtvis visas på varje sökning session. Föregående Internet Security versioner har rapporterat:

System hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

System danger!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.

Så fort du som märker Internet Security 2014 på datorn bör du ta bort det här programmet från systemet. För det kan du enkelt lita på guiden nedan:

HUR TAR MAN BORT INTERNET SECURITY 2014?

Om du har blivit smittad med Internet Security 2014 bör du omedelbart söka igenom datorn med uppdaterade anti-spyware. Vi rekommenderar att du använder SpyHunterCombo Cleaner, Reimage eller annat ansett säkerhetsprogram. Om du inte kan starta någon av dem, gör så här:

1. Starta om datorn till felsäkert läge med nätverk. Bara starta om datorn och så fort det börjar att starta upp, tryck på F8 upprepade gånger.
2. Loggin som samma användare som du var i normal Windows-läge.
3. Klicka nu på IE eller annan webbläsare och välj ”Kör som” eller ”Kör som administratör”, ange ditt administratörskontot lösenord (om det behövs).
4. Skriv in den här länken i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program på skrivbordet. Starta den för att döda de skadliga processerna i Internet Security 2014 och ta bort dess filer.

Dessutom kan du använda en av dessa nycklar och en FALSK e-post för att få ditt virus att tro att du har köpt licensen.

Y68REW-T76FD1-U3VCF5A
Y86REW-T75FD5-U9VBF4A
Y76REW-T65FD5-U7VBF5A
Y86REW-T75FD5-9VB4A
SL55J-T54YHJ61-YHG88

Efter att inaktivera virus, glöm inte att skanna systemet med anti-malware och ta bort Internet Security 2014 filer från den.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-internet-security-2014.html

Borttagning guider på andra språk