Vad är inetinfo.exe? Ska jag bort det?

inetinfo.exe

inetinfo.exe är en legitim fil som är relaterad till Microsoft Internet Information Services (IIS) . Denna programvara fungerar som en webbserver och används för olika ändamål såsom att skicka e – post, driva webbplatser etc. Det är också ansvarigt för proxy -och webbservertjänster. Så om du upptäckt inetinfo.exe på ditt system, bör du inte ta bort filen eftersom det är en viktig systemfil som krävs för en stabil och säker dator. Den bör finnas i %Systemroot%\System32.

FARA!

Alla virus kan heta vad som helst och inetinfo.exe är inte ett undantag. Enligt säkerhetsexperter har hackare ”lånat” namnet på filen för att dölja virus som Generic PUP.z , Backdoor.Agent.AAAA , Rontokbro, ParDrop och andra hot. Om detta är fallet så används filen för att starta virus, ladda sina skadliga komponenter och förstöra datorn. Om du tror att din inetinfo.exe är en skadlig fil så bör du inte slåsa någon tid och kolla upp det med RegCure Pro eller annan ansedd scanner .

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-inetinfo-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara