Ta bort incredibar

Allvarlighets skala:  
  (74/100)

UtanVirus forskningscenter  klassificerar borttagning av “Incredibar” som en medelsvår uppgift och klassificerar Incredibar som Adware eller en webbläsekapare. Trots att den presenteras som ett verktyg som kan förbättra dina webbläsarsessioner så har Incredibar använts för att spåra användarens aktivitet på nätet. För övrigt har den en tendens att omdirigera användare till osäkra webbsidor och även göra ändringar som är svåra att fixa utan experthjälp. På grund av detta ifrågasätter man Incredibars riktiga syfte då den även är väldigt svår att avinstallera. Användare bör därför använda Incredibar med stor försiktighet.
 

VAD INCREDIBAR VERKTYGSFÄLT GÖR MED SYSTEMET

Väl installerad är Incredibar programmerad att ändra DNS-inställningar och kapa alla populära webbläsare, exempelvis Google Chrome, Internet Explorer och Mozilla Firefox. Det resulterar i en oavbruten omdirigering till “mystart.incredibar.com”. Ofta så är inte detta det enda som ändras, det är även vanligt att kaparen ändrar dina bokmärken genom att lägga till flera sidor du aldrig har sett förut samt att startsidan byts ut till “mystart.incredibar.com” Det farligaste med programmet är att det samlar in information som skickas till marknadsföringsföretag, informationen kan även tas upp av kriminella som kan använda det emot dig. Detta är en inkränkning på ditt privatliv.

ATT BLI INFEKTERAD AV INCREDIBAR

Incredibar verktygsfält kan installeras med ditt godkännande genom att hämta programmet från deras hemsida. Däremot finns det flera andra sätt att bli infekterad av denna webbläsarkapare. Incredibar kan du få genom att du öppnar ett spam e-mail med bifogade filer som installerar programmen så fort du klickar på dem.  Ett annat sätt att bli infekterad kan vara genom olika sorters gratis programvara.
Incredibar betalar $1.50(en dollar och 50 cent) per dator där programvara installeras. Det är därför det är så utnyttjat av cyberbrottslingar. För att förhindra sådana intrång bör du alltid kontrollera vilka program som inkluderas när du installerar gratis programvara. Incredibar saktar ner ditt operativsystem och börjar även att “äta” minnet och resurserna. För att sammanfatta, när du är infekterad med Incredibar så kommer alla dina sökningar att omdirigeras till “mystart.incredibar.com” som inte är lika bra som den originella sökmotorn, exempelvis Google eller Bing. För att få slut på detta elände och ta bort Incredibar, följ instruktionen nedan.

HUR TAR MAN BORT INCREDIBAR FRÅN SITT SYSTEM?

Manuell borttagning av Incredibar spionprogram är en ganska svår uppgift och du kommer att behöva få bort denna webbläsarkapare från varje webbläsare, manuellt. Ett lättare sätt att ta bort Incredibar är att använda automatiska program för borttagning av spionprogram. För just denna infektion rekommenderas SpyHunter och Spybot Search and Destroy. Ibland räcker det inte med att använda ett program då vissa infektioner har förmågan att blockera ett program från att avinstallera dem. Därför bör du alltid skanna med åtminstånde 2 verktyg. Om detta fortfarande inte hjälper, kontakta vår support via telefonnumret nedan.

VIDEO FÖR BORTTAGNING AV INCREDIBAR

Automatisk incredibar Borttagningsguide

Du kan ta bort incredibar automatiskt med hjälp av ett av dessa program: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Vi rekommenderar dessa applikationer eftersom de enkelt kan radera potentiellt oönskade program och virus med alla deras filer samt relaterade registerändringar.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal
Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort incredibar, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
borttagare för incredibar Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
borttagare för incredibar
Kompatibel med Microsoft Kompatibel med OS X
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus är det rekommenderade programmet för att avinstallera incredibar. Du bör bekräfta med gratisversionen att man hittar den nuvarande versionen av parasiten.
Notera: Behövs manuell assistans betyder att en eller flera program inte kunde ta bort parasiterna utan manuell hjälp, var god följ de manuella borttagnings instruktionerna presenterade här nedanför.
mer än 40 000 000 nedladdningar!

Alternativ Mjukvara

STOPzilla
Vi har testat STOPzilla's effektivitet vid brottagning av incredibar (2014-09-11)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testat Malwarebytes Anti Malware's effektivitet vid brottagning av incredibar (2014-09-11)
Defender Pro Ultimate
Vi har testat Defender Pro Ultimate's effektivitet vid brottagning av incredibar (2014-09-11)
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi har testat XoftSpy AntiVirus Pro's effektivitet vid brottagning av incredibar (2014-09-11)

incredibar ögonblicksbild

incredibar ögonblicksbild

incredibar manuellt avlägsnande:

Döda processer:
"What Incredibar related files inserted to the system depends if this software is installed separately or bundled with other programs."

%Program Files%\Incredibar\Incredibar.exe
%Temp%\incredibarsrv.exe
%Temp%\uninstall.exe

Ta bort registervärden:
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “13376694984709702142491016734454?

Avregistrera DLL:
C:\Program Files\incredibar.dll
%Temp%\bh\incredibar.dll
%Temp%\incredibarApp.dll
%Temp%\incredibarTlbr.dll

Ta bort filer:
%Program Files%\Incredibar\Incredibar.exe
%UserProfile%\Desktop\Incredibar.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Incredibar\Incredibar.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Incredibar\Help.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Incredibar\Registration.lnk
%UserProfile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Incredibar.lnk
C:\Program Files\incredibar.dll
%Temp%\bh\incredibar.dll
%Temp%\incredibar.crx
%Temp%\incredibarApp.dll
%Temp%\incredibarTlbr.dll
%Temp%\incredibarsrv.exe
%Temp%\uninstall.exe

Ta bort kataloger:
%Program Files%\Incredibar\

Borttagning guider på andra språkGilla oss på Facebook
nyheter
Virus
Omnämningar av Pressen