Vad är igfxtray.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -
igfxtray.exe

igfxtray.exe är en legitim icke-systemprocess som implementerar verktygsfältsikonen som associeras med drivrutinerna för Intel 81-seriens grafikchipset. Med dess hjälp kan du ändra skärmupplösning, färgdjup eller konfiguera grafikkontrollen. Medan det inte är en systemprocess, som kommer från mjukvaran som installerats på PC´n av samma användare, så kan den med säkerhet stängas ner utan att skada systemet. Den legitima igfxtray.exe-processen ligger i mappen C:\Windows\System32 och startas när Windows startar.

DANGER!

Namen på icke-systemprocesser kan också aktivt användas för att gömma existensen av skadeprogram, så om du ser igfxtray.exe i en annan mapp, och inte i C:\Windows\System32, så finns det en stor risk att den kan tillhöra ett virus. Kolla denna process med hjälp av legitim säkerhetsmjukvara!

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-igfxtray-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara