Vad är IELowutil.exe? Ska jag bort det?

IELowutil.exe

IELowutil.exe är en legitim fil som kan hittas i Windows Vista och senare operativsystem. Den är relaterad med Internet Explorer, som använder filen för att bättre hantera Low Integrity Level Operations i den. Med andra ord så behövs den för att kolla feedar och web slices efter uppdateringar och liknande aktiviteter. Men det finns hundratals människor som rapporterar att de inte kan använda sina datorer som normalt på grund av IELowutil.exe. De rapporterar om nedsaktningar i systemet och felmeddelanden så som:

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application’s support team for more information.

Om du också lider av detta problem så kan du fixa det med följande steg:

Gå in i Internetalternativ genom att högerklicka på IE-ikonen.
Gå här till Innehåll → Feeds och web slices → Inställningar.
Avbocka nu ”Kolla feeds och web slices och webbplatser automatiskt för uppdateringar”.

VARNING!

IELowutil.exe kan inte hittas på system med Windows XP, så om du hittar den där så kan filen vara farlig. Skapare av skadeprogram tenderar att använda samma filnamn när de namnger sina illasinnade processer så att de kan gömma sina virus. För att kolla pålitligheten hos IELowutil.exe så bör du skanna din PC med ett pålitligt antispionprogram.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ielowutil-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara