Allvarlighets skala:  
  (63/100)

ICQ virus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Sabotageprogram

ICQ virus är ett farligt program som sprids med hjälp av chatt programmet ICQ. Detta hot har infekterat sina offers datorer med hjälp av en missvisande länk som leder till en hemsida som kallas ‘jokebox’ eller ‘jokeworld’. När du klickar på länken så blir datorn infekterad med en trojansk häst, som tar sig in i ICQ programmet och skickar samma missvisande meddelande till alla dina kontakter. Förutom detta så kan viruset även användas för att blockera legitima program och stjäla känslig information, exempelvis bankinformation, lösenord och andra detaljer för inloggning. Efter att vi undersökte det så måste vi säga att detta virus är väldigt likt Skype virus. Om du tror att du är infekterad med ICQ viruset borde du skanna igenom hela ditt system med ett uppdaterat anti-spyware direkt.

HUR KAN JAG BLI INFEKTERAD MED ICQ VIRUSET?

ICQ viruset sprids igenom ICQ Global Network som har ett helt nätverk med chattar och forum. För att attackera systemet har hackare skapat ett listigt ICQ meddelande som försöker få folk att besöka vad som verkar vara en säker webplats. När man klickar på en sådan adress blir datorn infekterad med viruset som börjar sprida samma meddelande igenom ditt ICQ konto till alla dina vänner och kontakter. Vi rekommenderar starkt att du ska ta bort ICQ viruset ifrån systemet då det kan användas för identitetsstöld på din dator. ICQ viruset kan även börja spara dina tangenttryckningar och stjäla din bankinformation och liknande viktig information.

HUR TAR JAG BORT ICQ VIRUSET?

Om du har infekterats av ICQ viruset så borde du skanna din dator med ett uppdaterat anti-spyware program. Vi rekommenderar användningen av SpyHunter. Du borde även installera AVX Antivirus for ICQ för att förhindra att bli infekterad av liknande virus i framtiden.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
ICQ virus ögonblicksbild
ICQ virus ögonblicksbild

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-icq-virus.html

Borttagning guider på andra språk