Vad är h@tkeysh@@k.dll? Ska jag bort det?

av Ugnius Kiguolis - -

H@tkeysh@@k.dll är en illasinnad fil som kan installeras på systemet utan din vetskap. Om du upptäcker denna fil på din dator så bör du ta bort den. Annars kan den användas för att starta allvarligt skadliga aktiviteter. Enkelt sagt så funkar den som en viktig komponent av en specifik parasit, och används för att ladda ner eller ta bort specifika filer på den drabbade datorn. Men den kan även användas för att spara användares knapptryckningar, ge hackare extern åtkomst till systemet och starta liknande aktiviteter. Notera att detta kan resultera i förlust av din personliga information samt infiltration av skadeprogram!

H@tkeysh@@k.dll ligger vanligtvis i mappen C:\Windows\System32 forder. Storleken på denna fil är 20,480 bytes.

Tekniskt säkerhetsvarning är FARLIG.

Om du hittar H@tkeysh@@k.dll på din dator så rekommenderar vi starkt att skanna systemet med ett pålitligt antispionprogram och ta bort illasinnade filer med deras komponenter. För detta rekommenderar vi att använda Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara