Vad är hpzipm12.exe? Ska jag bort det?

hpzipm12.exe

HPZipm12.exe är en legitim fil, som också är känd som HP PML Driver Service. Den installeras som en del av drivrutiner för Hewlett-Packard-skrivare och används för att tillhandahålla de viktigaste funktionerna och egenskaperna som krävs av dessa enheter för att fungera korrekt. HPZipm12.exe körs vid start och bör förbli där om du inte vill avaktivera utskrift, skanning eller liknande uppgifter. Men det är inte en viktig fil som inte kan sägas upp. HPZipm12.exe kan hittas imappen C:\Windows\System32.

FARA!

Om du tror att HPZipm12.exe orsakar långsammare system och liknande problem, kan det vara så att den här filen är skadlig. Kom ihåg att varje skadlig kod kan heta vad som helst, så detta filnamnet kan även vara ”lånat” för att dölja virus på systemet. För att kontrollera trovärdigheten på HPZipm12.exe så bör du använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara