Vad är hpzipm12.exe? Ska jag bort det?

hpzipm12.exe

HPZipm12.exe är en legitim fil, som också är känd som HP PML Driver Service. Den installeras som en del av drivrutiner för Hewlett-Packard-skrivare och används för att tillhandahålla de viktigaste funktionerna och egenskaperna som krävs av dessa enheter för att fungera korrekt. HPZipm12.exe körs vid start och bör förbli där om du inte vill avaktivera utskrift, skanning eller liknande uppgifter. Men det är inte en viktig fil som inte kan sägas upp. HPZipm12.exe kan hittas imappen C:\Windows\System32.

FARA!

Om du tror att HPZipm12.exe orsakar långsammare system och liknande problem, kan det vara så att den här filen är skadlig. Kom ihåg att varje skadlig kod kan heta vad som helst, så detta filnamnet kan även vara ”lånat” för att dölja virus på systemet. För att kontrollera trovärdigheten på HPZipm12.exe så bör du använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om hpzipm12.exe

Filer
Mjukvara