Vad är HPNotify.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -

Vad är processen HPNotify.exe till för?

HPNotify.exe är en datorparasit som mestadels är relaterad till diverse webbläsarkapare. Denna fil, som även är känd som viruset SearchProtect, sprids vanligtvis tillsammans med den. Denna process kan även vara döpt till SupHPNot.exe. Detta program kör sig självt automatiskt vid varje uppstart, och syftet är att hindra dig från att ta bort webbläsarkapare från din PC.

HPNotify.exe kan spridas med ett flertal webbläsarkapare, inklusive MyStartSearch.com, WebsSearches.com, Omiga-Plus.com, Delta-Homes.com, Search.myway.com (klicka på länkarna för att få mer information om dessa applikationer) och andra jobbiga spionprogram. Kom ihåg att processen HPNotify.exe ska försäkra att du inte tar bort dessa webbläsarkapare eller ändra några ändringar av inställningar de genomfört. Om din PC till exempel blir kapad av en webbläsarkapare så kommer denna normalt sett ersätta din startsida med en annan specifik sida. Låt oss säga att du inte vill ha denna sida som din startsida och därför byter till en annan. Nästa gång du startar om din dator kommer webbplatsern som är relaterad till webbläsarkaparen vara inställd som startsida igen. Varför? Det är exakt vad processen HPNotify.exe gör.

Hur undviker man att installera HPNotify.exe?

Som vi redan nämnt sprids applikationen HPNotify.exe tillsammans med webbläsarkapare. Webbläsarkapare sprids vanligtvis med tekniken ‘bundling’, så för att undvika att installera dem måste du bevaka installationsprocessen när du installerar ny mjukvara på din PC. Dessvärre kan du aldrig veta huruvida den gratis mjukvara du vill installera kommer med ytterligare applikationer (till exempel webbläsarkapare, annonsprogram eller annat). För att få reda på detta bör du alltid välja Avancerad eller Anpassad installation och sedan välja bort alla förslag om installation av tredjepartsmjukvara.

Hur tar man bort denna oönskade datorparasit?

Vi rekommenderar inte att du försöker hitta denna skadliga process på egen hand – den kan gömma sig på slumpmässiga platser i datorn. För att säkerställa att du tar bort detta virus på rätt sätt bör du använda ett automatiskt borttagningsverktyg. Vi rekommenderar att använda antiskadeprogrammet Reimage. Det är en kraftfull mjukvara vars syfte är att skanna datorn efter hot och eliminera dem helt och hållet.

dom - status filen:
farlig fil
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-hpnotify-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara