Allvarlighets skala:  
  (96/100)

GuardBytes Plus. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Ugnius Kiguolis - - | Typ: Spionprogram

Vad är GuardBytes Plus?

GuardBytes Plus är ett bluff-antispionprogram som släpptes i början av december 2014. Detta program ser ut som ett normalt antispionprogram, så bli inte överaskad efter att ha upptäckt att detta program är kapabelt att skanna din dator och sedan visa skanningsresultat som ser pålitliga ut. I verkligheten så är dessa resultat förfalskade och bör aldrig litas på eftersom de enbart vill en sak – att lura folk till att tro att deras datorer är farligt infekterade och att de behöver köpa en licens för GuardBytes Plus. Denna version är också falsk och bör aldrig köpas eftersom den bara gör en sak – avaktivera testversionen av detta bluff-antispionprogram och ta folks pengar. Dessutom så kan ett köp av såna här farliga program leda till att du förlorar personlig information och andra problem, så om du redan köpt viruset GuardBytes Plus så bör du kontakta ditt kreditkortsföretag och motsätta dig debiteringarna. Vidare så rekommenderar vi starkt att du tar bort denna falska säkerhetsapplikation eftersom den inte kommer sluta visa sina falska varningar. Att klicka på dessa varningar kan omdirigera dig till skadliga webbsidor, så du bör hålla dig borta från dem så gott du kan. För att summera så bör du ignorera GuardBytes Plus varningar och notifikationer om du redan börjat se dem. Du bör även ta bort detta bluffprogram från din dator och fixa den. För detta rekommenderar vi att använda Reimage eller ett annat välrenommerat antispionprogram.

Hur kan GuardBytes Plus infektera min dator?

Det är känt att det finns flera metoder som används för att sprida detta bluff-antispionprogram. Den första av dem använder spam som vanligtvis är fylld med infekterade bifogningar. Sådana falska meddelanden rapporterar om luriga saker så som betalningar som fattas, oväntade pengatransaktioner, återbetalningar och andra saker som alltid använts för att lura användare till att ladda ner falska bifogningar till sina datorer. Vidare så kan viruset GuardBytes Plus även komma in i ditt PC-system efter att du klickat på missvisande popup-meddelanden. I de flesta fall så erbjuder sådana meddelanden gratis uppdateringar för Flash Player, FLV Player och liknande. Snälla var väldigt försiktig med sådana varningar eftersom det finns många skadliga program som sprids med deras hjälp. Avslutningsvis så rekommenderar vi dig starkt att undvika att besöka illegala webbsidor och installera gratis verktyg, så som online-skannare, säkerhetsskannare och andra misstänkta program eftersom även de kan leda till detta bluffprograms infiltration. När det infiltrerat systemet så lägger det in förbestämda registerändringar och filer som används för att starta detta virus. Efter det så börjar det orsaka irriterande systemskanningar och varningar som används för att rapportera om tiotals eller till och med hundratals olika virus. Till exempel:

GuardBytes Plus has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords

För att hålla dig säker så bör du aldrig fall för sådana varningar. Istället för att klicka på dem och köpa licensen för GuardBytes Plus så bör du ta bort detta virus från systemet. Så här gör du det:

Hur tar jag bort viruset GuardBytes Plus?

Om du redad drabbats av GuardBytes Plus varningar så bör du köra en full systemskanning med ett välrenommerat antispionprogram. Självklart ska du uppdatera det innan du gör detta. Om du behöver en detaljerad guide som förklarar hur du gör det så kan du läsa denna guide. När du försöker ta bort GuardBytes Plus så är våra rekommenderade program Reimage och Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eftersom de enkelt kan hitta varje gömd komponent som tillhör detta och andra cyberhot.

OBSERVERA! GuardBytes Plus kan försöka blockera installationen av och aktiviteter från legitima säkerhetsprogram, inklusive SpyHunter och StopZilla. Om du inte kan ladda ner eller starta dem, försök med dessa alternativ:

1. ANVÄNDA SYSTEMÅTERSTÄLLNING FÖR ATT AVAKTIVERA VIRUSET:

 1. Klicka Start -> Alla Program -> Tillbehör -> Systemverktyg -> Systemåterställning.
 2. Välj Återställ min dator till ett tidigare tillfälle och klicka Nästa.
 3. Välj det datum och den specifika återställningspunkt som du vill ha och klicka Nästa.
 4. Vänta tills din PC startar om och klicka OK på fönstret Återställning Klar.
 5. Ladda nu ner Reimage och kör en full systemskanning efter att ha uppdaterat det.

2. STARTA OM I FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK:

 1. Starta om din dator
 2. Så fort som din dator blir aktiv så ska du börja trycka F8 upprepade gånger tills du ser skärmen för Avancerade Startalternativ.
 3. Välj här Felsäkert Läge med Nätverk (använd piltangenterna för detta) och tryck Enter.
 4. Logga in som samma använder som du använder i normalt Windows-läge.
 5. Klicka nu på IE eller en annan webbläsares ikon och välj Kör Som eller Kör Som Administratör. Skriv in ditt administratörslösenord (om det behövs).
 6. Skriv in denna länk i adressfältet: http://utanvirus.se/download/hunter.exe och ladda ner ett program till ditt skrivbord. Starta det för att ta bort skadliga filer.

3. SKAPA ETT GÄSTKONTO FÖR ATT SKANNA DATORN:

Om du har ett annat (gäst)användarkonto så kan du försöka köra en full systemskanning från det. Du behöver bara logga in på det och ladda ner Reimage för en full systemskanning. Du kan aktivera ditt gästkonto med hjälp av dessa steg:

 1. Klicka Start -> Inställningar -> Kontrollpanelen och välj Användarkonton.
 2. Efter att ett nytt fönster dyker upp klickar du på Gäst -> Starta Gästkonto.
 3. Vänta nu tills din dator startar om och du ser Windows login-skärm.
 4. Välj Gästkonto för att ladda ner vårt rekommenderade antispionprogram.

4. ANVÄND EN ANNAN PC FÖR ATT LADDA NER ANTISPIONPROGRAM:

 1. Ta en annan dator som inte är infekterad av detta virus och ladda ner Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner till den.
 2. Efter att ha genomfört proceduren så för du över detta antiskadeprogram till en CD/DVD, extern hårddisk eller USB-minne.
 3. Samtidigt stänger du ner skadliga processer på din infekterade dator. För detta kan du använda denna guide.
 4. Sätt in det medium som du använde för antispionprogrammet, för över det till den infekterade PC´n och starta det.

5. BLOCKERA GuardBytes Plus INNAN EN SKANNING:

 1. Låt GuardBytes Plus påbörja sitt arbete och genomföra sin falska systemskanning.
 2. Klicka på Tillåt oskyddad och stäng varningsmeddelandet.
 3. Öppna Utforskaren (Klicka Start -> Dokument) och skriv %AppData% i adressfältet. Klicka enter.
 4. Döp om guard-agas eller liknande saker.
 5. Starta om din maskin och skriv in denna länk i ditt adressfält: http://utanvirus.se/download/hunter.exe
 6. Ladda ner SpyHunter och ta bort skadliga filer som tillhör GuardBytes Plus.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
GuardBytes Plus ögonblicksbild
GuardBytes Plus ögonblicksbild

Om utvecklaren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Geniet

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Ugnius Kiguolis
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-guardbytes-plus.html

Borttagning guider på andra språk