Allvarlighets skala:  
  (100/100)

Ta bort viruset GOZ

| Typ: Trojaner

GOZ virus (även känd som GameOver Zeus, P2PZeus och Gameover Trojan) är en farlig trojansk häst som har förmågan att stjäla människors bank information, lösenord och andra inloggningsuppgifter. Det kan också vara inblandade i spridningen av Cryptolocker som har förmågan att kryptera specifika filer och sedan be om en avgift för att dekryptera filerna. Tyvärr, om GOZ virus infekterar systemet med Cryptolocker hjälper anti-malware endast i avlägsnandet av detta virus. Krypterade filer kan dekrypteras endast genom att betala en lösensumma, som varierar från $ 100 till $ 300 … Det finns en förhoppning om att detta virus inte kommer att påverka ditt system – enligt de senaste nyheterna har FBI lyckats stoppa GOZ viruset. Emellertid förmodas det att miljoner PC-användare fortfarande är infekterade med denna trojanska häst. För kontroll av systemet rekommenderar vi att använda ansedd säkerhetsprogram.

Hur kan GOZ viruset infektera min dator?

GOZ viruset är främst spridd i USA, Kanada och Ryssland. Den sprider sig oftast med en hjälp av spamkampanjer som involverar skadliga bilagor och meddelandetext som informerar om en ”viktig” situation. När offret luras att tro att något är fel och klickar på den bifogade filen så laddar han / hon ner en skadlig .Exe-fil som är ett GOZ virus. Det mest intressanta faktum om trojanska hästen är dess Peer-to-Peer-funktion som används för att ladda ner en konfigurationsfil. Snälla, var väldigt försiktig med emails som presenterar sig som viktiga meddelanden från FDIC, IRS, MySpace, Facebook, eller Microsoft. Om du tror att din dator har påverkats, slösa inte tid, följ guiden som ges nedan:

Hur tar man bort GOZ viruset?

När du försöker ta bort GOZ virus från systemet, bör du tänka på att använda välrenommerade anti-spyware program. Vi rekommenderar att du använder Reimage eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Se till att du använder uppdaterade versioner för att upptäcka alla filer som hör till detta farliga virus. Om GOZ redan har infekterat din dator med Cryptolocker, försök att följa dessa steg:

  1. Starta om din dator i ‘Felsäkert läge med kommandotolken’ för att temporärt stänga ner viruset (detta bör fungera på alla versioner av detta hot).
  2. Starta Regedit
  3. Leta efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller tomma. Byt ut dem mot explorer.exe.
  4. Leta igenom Registry efter de filer som du skrev ner och ta bort Registry nycklarna som har referenser till filerna.
  5. Starta om och sök igenom systemet med en uppdaterad version av Reimage.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-goz-virus.html

Borttagning guider på andra språk