Allvarlighets skala:  
  (100/100)

Ta bort GameOver Zeus

| Typ: Trojaner

Gameover Zeus (även känd som Gameover Trojan och P2PZeuS) är en farlig trojansk häst som kommer från Ryssland och Ukraina. Det används främst för att ge hackare en fjärråtkomst till datorn och hjälpa dem att stjäla känslig information, till exempel bank information, lösenord och annan finansiell data. Enligt experter är det också möjligt att viruset uppdaterar sig själv, tar bort vissa filer och laddar ner andra virus i systemet. Man tror att Gameover Zeus har deltagit i att infektera system med den ransomware virus som kallas Cryptolocker. Så snart den är installerad krypteras alla viktiga filer som lagras på datorn och sedan kräver viruset betalning för att dekryptera dem. Enligt de senaste nyheterna har FBI meddelat om att de har eliminerat dessa hot. Men fortfarande finns det hundratals datorer som är infekterade. Om du tror att ditt system har påverkats av någon av dessa hot, scanna igenom den efter Gameover Zeus och Cryptolocker igenom att använda ett ansett säkerhetsprogram.

Hur kan GameOver Zeus infektera min dator?

Det är känt att Gameover Zeus viruset har aktivt spridits med hjälp av spamkampanjer. Fylld med dåliga länkar har sådana e-postmeddelanden nått miljontals människor världen över. I de flesta fall ser de ut som viktiga meddelanden från välkända organisationer som FDIC, IRS, MySpace, Facebook, eller Microsoft. De meddelar typiskt om falska problem och ber användaren klicka på en länk som ingår i meddelandetexten. Naturligtvis, efter att ha klickat på en sådan länk, blir datorer som inte är skyddade av anti-spyware infekterade med GameOver Zeus. Vänligen, dubbelkolla din dator om du fick ett sådant mail som beskrevs ovan och har klickat på länken som ingick. Annars kan du förlora din personliga information och viktiga filer. För detta kan du använda guiden nedan:

Hur tar man bort GameOver Zeus?

Om du vill vara säker på att din dator inte är infekterad med Gameover Zeus bör du kontrollera datorn med Reimage Reimage Cleaner Intego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Se till att du använder uppdaterade versioner för att upptäcka alla filer som hör till detta farliga virus. Om Gameover Zeus redan har infekterat din dator med Cryptolocker, försök att följa dessa steg:

  1. Starta om datorn i ’Felsäkert läge med kommandotolken’ för att temporärt stänga av viruset (detta borde fungera med alla versioner av detta hot).
  2. Starta Regedit
  3. Leta efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller tomma. Byt ut dem med explorer.exe.
  4. Leta igenom Registry efter de filer du har skrivit ner och ta bort Registry nycklarna som har referenser till filerna.
  5. Starta om datorn och sök igenom systemet med en uppdaterad versino av Reimage Reimage Cleaner Intego.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-gameover-zeus.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om GameOver Zeus