Allvarlighets skala:  
  (85/100)

File Recovery. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Sabotageprogram

File Recovery är ett nyligen utgivet virus som låtsas vara ett datoroptimerande verktyg som verkar ha skapats för att ersätta Data Recovery scamprogrammet som har fungerat aktivt de senaste månaderna. File Recovery viruset bör aldrig behållas på datorn eftersom det leder till ständiga problem med datalagring, prestandaförsämringar samt att andra program crashar. Kom ihåg att detta program är fake och det bör elimineras så fort du hittar det på din dator. Så fort detta program smittat en dator så börjar irriterande varningsmeddelanden om problem med hårddisk, ram, register och GPU att dyka upp. File Recovery viruset kommer också att erbjuda dig möjligheten att köpa den licenserade versionen av programmet som är kapabelt att lösa alla dessa problem. Istället för att göra detta rekommenderar vi att du tar bort File Recovery och glömmer dessa problem eftersom de är allihop påhittade och falska.

Hur kan min dator bli infekterad av File Recovery?

File recovery viruset använder olika sätt när den bestämmer sig för att gå in i ett system. Den tenderar att infektera datorer via äldre java-versioner, Flash, PDF läsarupdates eller via falska video codecs. Den kan även använda sig av trojaner kapabla att passera hål i säkerheten som hittas. Allt detta görs i hemlighet för användaren och behöver inget godkännande från denne. Så fort viruset har infekterat datorn så startas det falska File Recovery programmet vid varje omstart och kommer visa varningar såsom dessa eller liknande:

Hard drive boot sector reading error

System blocks were not found

Error 0x00000024 – NTFS_FILE_SYSTEM

Error 0x00000078 – INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE

Error 0x0000002E – DATA_BUS_ERROR

Error 0x00000050 – PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

The DRM attribute value is too small before disk scan

System blocks were not found
This is most likely occurred because of hard disk failure.
This may also lead to a potential loss of data.


Hard Drive Boot Sector Reading Error

During I/O system initialization, the boot device driver might have failed to initialize the boot device. File system initialization might have failed because it did not recognize the data on boot device.

Du kan vara säker på att dessa påstådda disk-, RAM- och registerproblem är helt påhittade och inte bör tas seriöst. Dessutom erbjuder sig File Recovery att skanna din hårddisk efter problem som sedan kan vara förinställda att visa förinställda fel. Trots att detta program kan verka pålitligt så är det inget annat än ett värdelöst program som är ute efter dina pengar via deras licenserade version som fixar till alla problemen. Vi rekommenderar starkt att dessa licenser inte betalas utan att viruset tas bort istället.

Hur tar jag bort File Recovery viruset?

Först och främst bör du avsluta File Recovery processen med hjälp av Reimage, Process Explorer eller Rkill. Om du är oförmögen att gå ut på internet så starta om din dator i Felsäkert läge med nätverk först. Du bör även skanna din dator i vanligt mode efter detta.

Nästa steg är att köra Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner och Reimage för att avlägsna alla infekterade filer av viruset.

Om du inte kan köra något av dessa program så kan du lura viruset att tro att du har betalat licensen först genom att skriva in förljande nyckel: 08869246386344953972969146034087. Kör sedan en full datorscan med Reimage efter detta för att avlägsna de infekterade filerna.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
File Recovery ögonblicksbild
File Recovery ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-file-recovery.html

Borttagning guider på andra språk