Allvarlighets skala:  
  (67/100)

FBI Virus Black Screen. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Olivia Morelli - - | Typ: Virus

FBI Virus Black Screen är en ransomware infektion som tillhör den ökanda Ukash gruppen. Den fungerar på samma sätt som tidigare versioner av bluffprogram som denna grupp släppt, såsom FBI virus eller FBI Moneypak: efter att ha låst datorn så inaktiverar detta program allt viktigt genom att koppla bort datorn från internet och låsa viktiga filer och program. Förrutom dessa typiska symptom så uppvisar FBI Virus Black Screen ett specifikt problem. Den använder sig av en svart startskärm och ljudvarningar och säger att du har hållt på med illegala aktiviteter på datorn. Innan du faller för denna form av misinformation, kom ihåg att programmet är fake och försöker skrämma dig att betala böter. Den har ingenting att göra med statliga organisationer och försöker endast luras. Istället för att betala bötern genom Ukash, Moneypak eller andra inbetalningssystem rekommenderar vi att du tar bort FBI Virus Black Screen omedelbart.

HUR KAN JAG BLI INFEKTERAD AV FBI Virus Black Screen?

Om du ser en svart skärm och hör vilseledande ljudmeddelanden från Federal Bureau of Investigation, så måste du ha tryckt på en gratis virus-scanhemsida, en bifogad fil från spam-email eller på en gratisfilm nerladdningsknapp. Vanligtvis använder sig detta virus av freeware eller shareware om den vill ta sig in obemärkt. När det har tagit sig in i systemet så låser sig datorn och ett svart meddelande visas som säger att datorn har blivit låst på grund av lagbrott:

Detta virus är uppenbarligen designat för USA eftersom den listar de federala lagarna i USA. Efter att ha presenterat denna lista så kräver FBI Virus Black Screen att en böter på 200$ för att låsa upp datorn och sedan sända koderna till fine@fbi.gov Var så säker på att betala dessa böter kommer inte låsa upp din dator eftersom det behövs teknisk hjälp för att göra detta. Följ denna tråd för att ta reda på hur du tar bort detta virus.

HUR TAR JAG BORT FBI Virus Black Screen?

När du försöker ta bort en version av ett Ukash virus så är det största problemet att låsa upp systemet. Dock så kan vissa Ukash hot misslyckas med att låsa ute dig helt från internet. Om du är en av dessa lyckliga personer, ladda ner Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage eller andra välkända anti-virus program och ta bort viruset. Om du är utelåst från internet, följ då dessa tips:

*Flash metod:

  1. Ta en annan dator och ladda ner Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Reimage eller andra välkända anti-virus program.
  2. Uppdatera programmet och för över det på en USB-sticka eller till en CD.
  3. Under tiden, starta om den infekterade datorn i felsäkert läge med kommando prompt och sätt sedan in USB-stickan.
  4. Starta om den infekterade datorn igen och gör en full systemscan.

*Användare infekterade med Ukash viruset tillåts att komma åt andra användarkonton. Om ett sådant konto har administratörsrättigheter så bör du kunna köra anti-virusprogrammet därifrån.

*Försök stänga av Flash så att viruset slutar fungera. För att stänga av Flash, gå till Macromedia support och välj ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Efter att ha gjort det, kör en full systemscan med ditt anti-virusprogram.

*Manuellt borttagande av Ukash (speciella datorkunskaper krävs)

  • Starta om datorn till felsäkert läge med kommandoprompt för att stänga av Ukash viruset. (detta bör fungera med alla versioner av viruset)
  • Kör regedit
  • Sök efter WinLogon Entries och skriv ner alla filer som inte är explorer.exe eller blanka. Ersätt dessa med explorer.exe.
  • Sök efter dessa filer i registret och deleta register nycklarna som refererar till dessa filer.
  • Starta om och gör en full systemscan med en uppdaterad version av Reimage för att ta bort resterande filer.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
FBI Virus Black Screen ögonblicksbild
FBI Virus Black Screen ögonblicksbildFBI Virus Black Screen ögonblicksbild

Om utvecklaren

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Olivia Morelli
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-virus-black-screen.html

Borttagning guider på andra språk