Allvarlighets skala:  
  (97/100)

FBI Moneypak. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

av Lucia Danes - - | Typ: Virus

FBI Moneypak är en så kallad Ransomware som tydligt visar hur bluff makarna bara blir bättre och bättre på de tekniker de använder för att få tag på mer pengar. Detta virus visar inte bara ett fönster som ser ut som om det kommer ifrån FBI utan den låser även ner systemet så att du inte kan göra någonting åt saken. Den största anledningen till varför scammare har släppt ett sånt virus är väldigt enkelt – de förväntar sig att du ska tro på att du har “olovligt kollat på upphovsrättsskyddat material och att du måste betala “böter” igenom Moneypak’s tjänster”. Självklart så borde du aldrig betala FBI Moneypak viruset då det bara uppmuntrar kriminella till att fortsätta.

HUR BLIR FOLK INFEKTERADE AV FBI MONEYPAK?

Detta sofistikerade virus tar sig in i systemet igenom trojanska hästar som kommer in utan att märkas av användaren och laddar ner alla filer som behövs för FBI Moneypak. FBI Moneypak låser då ner systemet och visar ett meddelande baserat på missvisande information om brott mot upphovsrättslagen eller liknande lagar. Detta ser faktiskt ut som om det kommer ifrån FBI! Men du måste komma ihåg att denna varning är till för att lura dig att spendera pengar på att låsa upp din dator. Istället för det så borde du inte slösa din tid och ta bort FBI Moneypak ifrån din dator innan den börjar göra andra grejer på din dator.

HUR KAN JAG TA BORT FBI MONEYPAK?

Först och främst, lär hur du kan undvika att bli infekterad med FBI Moneypak viruset: säkerhets experter rekommenderar att du ignorerar allt spam i din inkorg och aldrig öppnar bifogade filer som kan hittas inuti dem. Du borde även sluta slösa din tid med Freeware program för sådana program kan också föra med sig virus. Till sist så borde du se till att ha ett välkänt anti-virus och anti-spyware program installerat så att de kan hjälpa dig förhindra sådana virus som FBI Moneypak.

För att ta bort detta farliga hot och låsa upp din dator, rekommenderar vi att du använder dig av kända anti-malware program, exempelvis Reimage och de som listas nedanför.
Om datorn redan blivit låst så kan du följa dessa steg innan du kör en full system skanning:

  1. Få tag på en annan maskin och använd den för att ladda ner Reimage eller annan välkänd anti-malware program.
  2. Uppdatera programmet och sätt i ett USB minne eller en skiva.
  3. Under tiden, starta om den infekterade datorn i felsäkert läge med kommandotolken och stick in lagringsenheten i den.
  4. Starta om datorn som är infekterad med FBI ransomware en sista gång och kör sedan en full system skanning.
Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage is recommended to remove virus damage. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
FBI Moneypak ögonblicksbild
FBI Moneypak ögonblicksbild

Om utvecklaren

Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforskare

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Lucia Danes
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-moneypak.html

Borttagning guider på andra språk