Allvarlighets skala:  
  (24/100)

Ta bort Fake Adobe Flash Player install

| Typ: Trojaner

Trojan.Ransomware är en trojan som gömmer sig under namnet Adobe Flash Player. Denna trojan uppger sig att vara ett installationsprogram för detta program, men i själva verket försöker det bara utföra ett SMS bedrägeri. När den körs, gör Trojan.Ransomware en kopia av sig själv i %ALLUSERSPROFILE% och sedan börjar den visa falska meddelanden på ryska. Vanligtvis så kräver Trojan.Ransomware i dessa meddelanden att du ska skicka ett SMS för att få en viss aktiveringskod och slutföra den falska Adobe Flash installationen.

Istället för att skicka meddelandet bör du ta bort Trojan.Ransomware så fort du märker meddelanden som ser precis ut som på bilden nedan. När du tar bort trojanen, testa seriekoderna 35676549, 28527548 och kör även STOPzilla anti-spyware.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Fake Adobe Flash Player install ögonblicksbild
Fake Adobe Flash Player install ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Borttagning guider på andra språk


Din åsikt om Fake Adobe Flash Player install