Allvarlighets skala:  
  (24/100)

Fake Adobe Flash Player install. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Trojaner

Trojan.Ransomware är en trojan som gömmer sig under namnet Adobe Flash Player. Denna trojan uppger sig att vara ett installationsprogram för detta program, men i själva verket försöker det bara utföra ett SMS bedrägeri. När den körs, gör Trojan.Ransomware en kopia av sig själv i %ALLUSERSPROFILE% och sedan börjar den visa falska meddelanden på ryska. Vanligtvis så kräver Trojan.Ransomware i dessa meddelanden att du ska skicka ett SMS för att få en viss aktiveringskod och slutföra den falska Adobe Flash installationen.

Istället för att skicka meddelandet bör du ta bort Trojan.Ransomware så fort du märker meddelanden som ser precis ut som på bilden nedan. När du tar bort trojanen, testa seriekoderna 35676549, 28527548 och kör även STOPzilla anti-spyware.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Fake Adobe Flash Player install, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Fake Adobe Flash Player install. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Fake Adobe Flash Player install ögonblicksbild
Fake Adobe Flash Player install ögonblicksbild
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Borttagning guider på andra språk