Allvarlighets skala:  
  (77/100)

Facebook “hahaha” viruset. Hur tar man bort? (Avinstallera guide)

| Typ: Sabotageprogram

Facebook ”hahaha” virus är ett skadligt program som sprids via Facebook privata meddelanden. I likhet med andra versioner av Facebook virus så sprider det sig genom att lura folk till att klicka på skadlig länkar och ladda ner Pictr_357.Zip, Copy_0027.Zip, Image0905.Zip och andra skadliga filer på sina datorer. Det uppmuntrar offren att ladda ner dessa filer med hjälp av ett meddelande som säger ”hahaha”. Så snart någon av tidigare nämnda Zip-filerna laddas ner och. Jar-filen startas startar denna malware sin verksamhet. Man tror att Facebook ”hahaha” viruset främst används för Bitcoin mining. Det kan dock vara inblandat i andra farliga aktiviteter också. Om du märkt att din dator har blivit långsammare och ditt Facebook-konto har börjat skicka ”hahaha” eller liknande meddelanden till dina vänner, är din dator infekterad med denna allvarliga malware.

Hur kan Facebook “hahaha” viruset infektera min dator?

Som vi redan har nämnt sprids Facebook ”hahaha” viruset via ”hahaha” meddelanden som skickas via Facebook privata meddelanden. I de flesta fall ser det ut som om meddelandena kommer från dina vänner, så det är ingen överraskning att detta skadliga program sprids snabbt. Om du klickar på detta falska meddelande är du automatiskt involverad i distributionen av Facebook ”hahaha” viruset och dina vänner kan också bli smittade oavsett vilket OS, Windows eller Mac, de använder. Förutom detta kan datorn förvandlas till en bitcoin miner och används för andra farliga aktiviteter. Vänligen, undvik att trycka på sådana falska meddelanden, oavsett hur trovärdig eller frestande de ser ut att vara. Om du redan har klickat på dess bifogade filer bör du kontrollera din dator efter Facebook ”hahaha” viruset. Läs följande stycke för att få mer info om hur du gör det:

Hur tar man bort Facebook “hahaha” viruset?

Om du tror att din dator är infekterad med Facebook ”hahaha” viruset måste du skanna den med Reimage eller Malwarebytes Malwarebytes. Annars kan du stöta på allvarliga problem, till exempel dramatiskt långsamma nerladdningar och infiltration av andra skadliga program. Du bör också kontakta dina Facebook-vänner och varna dem för falska meddelanden som kommer från ditt konto.

Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen för att ta bort Facebook “hahaha” viruset, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Reimage (borttagare) Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage rekommenderas för att avinstallera Facebook “hahaha” viruset. Gratisskannern möjliggör för dig att kolla huruvida din PC är infekterad eller inte. Om du behöver ta bort skadeprogram måste du köpa den licensierade versionen av skadeprogramsborttagaren Reimage.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-hahaha-virus.html

Borttagning guider på andra språk