Vad är explorer.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -

explorer.exe är en legitim körbar fil som används i alla Microsoft Windows operativsystem. Denna process är även känd som Windows Explorer, och behövs för att bläddra bland filer och mappar i Microsoft Windows.

explorer.exe börjar arbeta så snart som du startar Windows Explorer och börjar navigera genom dina mappar. Den kan hittas i mappen C:\ Windows folder.

explorer.exe är en viktig Windows-fil som är ansvarig för en viktig syssla, så vi rekommenderar inte att stänga ner den.

Hackare som försöker gömma sina skadeprogram har börjat släppa dubletter av legitima filer så praktiskt taget varje skadeprogram kan ha vilket namn som helst. explorer.exe är en sådan fil.

Enligt säkerhetsexperter så kan denna körbara fil avslöja faktumet att din dator har attackerats av CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ och andra farliga applikationer.

För att kolla filen så rekommenderar vi att skanna din dator med ReimageIntego.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Om utvecklaren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Borttagning guider på andra språk