Vad är explorer.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -
explorer.exe

explorer.exe är en legitim körbar fil som används i alla Microsoft Windows operativsystem. Denna process är även känd som Windows Explorer, och behövs för att bläddra bland filer och mappar i Microsoft Windows.

explorer.exe börjar arbeta så snart som du startar Windows Explorer och börjar navigera genom dina mappar. Den kan hittas i mappen C:\ Windows folder.

explorer.exe är en viktig Windows-fil som är ansvarig för en viktig syssla, så vi rekommenderar inte att stänga ner den.

Hackare som försöker gömma sina skadeprogram har börjat släppa dubletter av legitima filer så praktiskt taget varje skadeprogram kan ha vilket namn som helst. explorer.exe är en sådan fil.

Enligt säkerhetsexperter så kan denna körbara fil avslöja faktumet att din dator har attackerats av CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ och andra farliga applikationer.

För att kolla filen så rekommenderar vi att skanna din dator med Reimage.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-explorer-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara