Vad är explorer.exe? Ska jag bort det?

av Jake Doevan - -
explorer.exe

explorer.exe är en legitim körbar fil som används i alla Microsoft Windows operativsystem. Denna process är även känd som Windows Explorer, och behövs för att bläddra bland filer och mappar i Microsoft Windows.

explorer.exe börjar arbeta så snart som du startar Windows Explorer och börjar navigera genom dina mappar. Den kan hittas i mappen C:\ Windows folder.

explorer.exe är en viktig Windows-fil som är ansvarig för en viktig syssla, så vi rekommenderar inte att stänga ner den.

Hackare som försöker gömma sina skadeprogram har börjat släppa dubletter av legitima filer så praktiskt taget varje skadeprogram kan ha vilket namn som helst. explorer.exe är en sådan fil.

Enligt säkerhetsexperter så kan denna körbara fil avslöja faktumet att din dator har attackerats av CoolWebSearch.time, keylogger DlDer, W32.HLLW.Cult.H, W32.HLLW.Gaobot.AZ och andra farliga applikationer.

För att kolla filen så rekommenderar vi att skanna din dator med Reimage.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.

Om utvecklaren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet är för kort för att slösa bort tid på virus

Om denna gratis borttagningsguide hjälpte dig och du är nöjd med vår tjänst, vänligen överväg att göra en donation för att hålla denna tjänst vid liv. Även små summor kommer uppskattas.

Kontakta Jake Doevan
Om företaget Esolutions

Källa: https://www.2-spyware.com/file-explorer-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara