Vad är exefile.exe? Ska jag bort det?

exefile.exe

exefile.exe är en körbar process som kan dyka upp på din dator efter att du installerat EVE Online, EVE, the Second Genesis och andra spel. I de flesta fall så kan den hittas i en mapp i ”C:\Program Files”.

FARA!

Skapara av skadeprogram använder namen på legitima filer för att gömma sina virus! Om exefile.exe ligger i mappen C:\Windows så kan du vara säker på att den är farlig. Sådana körbara filer används vanligtvis för att starta specifika parasitkomponenter eller att köra en destruktiv last.

Tidigare så har bluffmakare använt filen exefile.exe för att starta ett bluff-antispionprogram som är känt som Internet Security 2011. Denna process användes för att arbeta tyst i bakgrunden och genomföra skadliga handlingar, så som att uppdatera virus, ladda ner behövda filer eller till och med att obemärkt radera dem. Men ingen kan garantera att det inte används för att sprida andra virus som tillhör bluffprogram.

För att kolla pålitligheten hos filen exefile.exe så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara