Vad är exefile.exe? Ska jag bort det?

exefile.exe

exefile.exe är en körbar process som kan dyka upp på din dator efter att du installerat EVE Online, EVE, the Second Genesis och andra spel. I de flesta fall så kan den hittas i en mapp i ”C:\Program Files”.

FARA!

Skapara av skadeprogram använder namen på legitima filer för att gömma sina virus! Om exefile.exe ligger i mappen C:\Windows så kan du vara säker på att den är farlig. Sådana körbara filer används vanligtvis för att starta specifika parasitkomponenter eller att köra en destruktiv last.

Tidigare så har bluffmakare använt filen exefile.exe för att starta ett bluff-antispionprogram som är känt som Internet Security 2011. Denna process användes för att arbeta tyst i bakgrunden och genomföra skadliga handlingar, så som att uppdatera virus, ladda ner behövda filer eller till och med att obemärkt radera dem. Men ingen kan garantera att det inte används för att sprida andra virus som tillhör bluffprogram.

För att kolla pålitligheten hos filen exefile.exe så rekommenderar vi att använda RegCure Pro.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara