Vad är ehtray.exe? Ska jag bort det?

ehtray.exe

ehtray.exe är en legitim process, som också kan kallas ”Microsoft Media Center Tray Bar Process”. Denna process tillhör Microsoft och hjälper människor att få tillgång till den digitala mediahanteraren. Den finns i C:\Windows och startar när Windows startar. I de flesta fall tar ehtray.exe från 64.512 bytes av datorns minne. Men detta är en icke-essentiell system process, så om du tror att det saktar ner datorn eller initierar andra problem, kan du stänga av den.

FARA!

Alla skadliga program kan heta vad som helst, så ehtray.exe namn kan också vara ”lånat” av bedragare för att dölja närvaron av sina egna virus. Det är därför du alltid bör kontrollera filens plats och se till att det inte är relaterat till spyware, adware eller virus. Om ehtray.exe ligger i en undermapp till ”C:\Documents and Settings”, måste du kolla den med RegCure Pro eller en annan pålitligt scanner.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara