Vad är ehtray.exe? Ska jag bort det?

ehtray.exe

ehtray.exe är en legitim process, som också kan kallas ”Microsoft Media Center Tray Bar Process”. Denna process tillhör Microsoft och hjälper människor att få tillgång till den digitala mediahanteraren. Den finns i C:\Windows och startar när Windows startar. I de flesta fall tar ehtray.exe från 64.512 bytes av datorns minne. Men detta är en icke-essentiell system process, så om du tror att det saktar ner datorn eller initierar andra problem, kan du stänga av den.

FARA!

Alla skadliga program kan heta vad som helst, så ehtray.exe namn kan också vara ”lånat” av bedragare för att dölja närvaron av sina egna virus. Det är därför du alltid bör kontrollera filens plats och se till att det inte är relaterat till spyware, adware eller virus. Om ehtray.exe ligger i en undermapp till ”C:\Documents and Settings”, måste du kolla den med RegCure Pro eller en annan pålitligt scanner.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara