Vad är ehtray.exe? Ska jag bort det?

ehtray.exe

ehtray.exe är en legitim process, som också kan kallas ”Microsoft Media Center Tray Bar Process”. Denna process tillhör Microsoft och hjälper människor att få tillgång till den digitala mediahanteraren. Den finns i C:\Windows och startar när Windows startar. I de flesta fall tar ehtray.exe från 64.512 bytes av datorns minne. Men detta är en icke-essentiell system process, så om du tror att det saktar ner datorn eller initierar andra problem, kan du stänga av den.

FARA!

Alla skadliga program kan heta vad som helst, så ehtray.exe namn kan också vara ”lånat” av bedragare för att dölja närvaron av sina egna virus. Det är därför du alltid bör kontrollera filens plats och se till att det inte är relaterat till spyware, adware eller virus. Om ehtray.exe ligger i en undermapp till ”C:\Documents and Settings”, måste du kolla den med RegCure Pro eller en annan pålitligt scanner.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Reimage Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Intego Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage Intego, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage Intego har en gratis begränsad skanner. Reimage Intego erbjuder en mer grundlig skanning när du köper den fulla versionen. När gratis skannern upptäcker virus så kan du fixa dem med gratis manuell reparation eller köpa den fulla versionen så att de kan fixas automatiskt.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Reimage, prova då att köra SpyHunter 5.
Alternativ Mjukvara
Olika programvara har olika syften. Om du inte lyckades fixa de skadade filerna med Intego, prova då att köra Combo Cleaner.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html
Borttagning guider på andra språk

Din åsikt om ehtray.exe

Filer
Mjukvara