Vad är dwwin.exe? Ska jag bort det?

dwwin.exe

dwwin.exe är en legitim fil som tillhör Microsoft. Denna körbara fil är en del av felrapporteringsverktyget Dr. Watson, som samlar information om inträffade fel, programkrascher och felfungerande mjukvara. När det hittar något sådant så skapar det en fellogg och delar den med teknisk support för att förebygga sådana fel i framtiden. Denna körbara fil installeras vanligtvis tillsammans med andra Windowsprodukter och bör inte stängas ner. I de flesta fall så kan den hittas i mappen C:\Windows\System32. Det finns många PC-användare som rapporterar fel med dwwin.exe. Om du upptäcker sådana fel så bör du stoppa detta felrapporteringsverktyg från att köras.

FARA!

Alla skadeprogram kan döpas till vad som helst, och dwwin.exe är inget undantag. Om du tror att denna körbara fil konsumerar för mycket av din dators resurser och orsakar andra problem,så bör du omedelbart kolla den med RegCure Pro. Annars kan du hjälpa virus att använda denna fil för sina egna syften. Den skadliga versionen av dwwin.exe kan användas för att stjäla värdefull personlig information samt ladda ner eller uppdatera virus och liknande skadliga sysslor.

Offer
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Vad ska man göra om det misslyckas?
If you failed to remove virus damage using Reimage, submit a question to our support team and provide as much details as possible.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Källa: https://www.2-spyware.com/file-dwwin-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara