Vad är dumprep.exe? Ska jag bort det?

dumprep.exe

dumprep.exe är en legitim och pålitlig fil från Microsoft Corporation som används för Windows Error Dump Reporting Tool. Denna process hjälper tull att skicka meddelanden till Microsoft om fel/krascher i systemet. Har du någonsin sett ”Skicka Felrapport” när Windows Explorer eller ett annat Windowsprogram kraschat? Filen dumprep.exe hjälper systemet att konfigurera och skicka detta felmeddelande direkt till Windows Help Center. Fast denna fil arbetar i Windows bakgrund så är det inte en väsentlig fil. Därför kan du stänga ner den via Windows Aktivitetshanterare utan allvarliga konsekvenser som kan influera Windows funktionalitet. Vanligtvis ligger denna fil i mappen C:\Windows\System32 och tar upp runt 9 000 – 35 000 bytes av diskutrymme.

FARA!

Ibland kan hackare döpa sina virus, trojaner, skadeprogram och andra skadliga skapelser till namn som tillhör genuina processer som drivs av Windows. Trots att dumprep.exe är en legitim Windows-process så kan denna fils namn används för fel syfte, så som att gömma virus eller andra cyberhot. Du bör noggrant kolla om filen dumprep.exe körs från sina normala mapp (C:\Windows\System32). Om denna fil körs från någon annastans så bör du vara orolig. Skanna din dator med pålitlig antispionmjukvara och se till att ditt system är rent från skadliga inkräktare. Prova RegCure Pro.

dom - status filen:
diagnos krävs
Råd: Om din dator verkar långsam eller om du lider av oönskad reklam och omdirigeringar till okända hemsidor så rekommenderar vi att du söker igenom den med ett välkänt anti-spyware program. Gör detta med en GRATIS virus sökning och sök igenom systemet efter oönskade program som kan vara orsaken till dessa problem.
Vi kan vara anslutna med produkterna vi rekommenderar på sidan. All information finns i vårt Användaravtal Genom att ladda ner någon av Anti-spionprogrammen, så accepterar du våran integritetspolicy och våra användarvillkor.
gör det nu!
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Ladda ner
Diagnostik program Nöjdhets-
Garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Vad ska man göra om det misslyckas?
Om du misslyckades med att ta bort infektionen med Reimage, skicka en fråga, till vår support och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.
Reimage är ett rekommenderat verktyg för att söka igenom ditt system efter möjliga hot och dålig programvara. Test versionen av denna produkt kommer hitta skadliga program på ditt system.
Mer information om detta program kan hittas i recensionen av Reimage.
Omnämningar i pressen om Reimage
Alternativ Mjukvara
Malwarebytes
Malwarebytes
Källa: https://www.2-spyware.com/file-dumprep-exe.html

Borttagning guider på andra språk


Filer
Mjukvara